Perserkatten Sinbad blev fundet med tung og beskidt pels - men se ham lige nu

Emil Ryttergaard

392 uger siden

|

12/01/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den efterladte kat var slemt tilredt, da dyreværnet tog den under en kærlig behandling - og barbering.

Dagens topnyheder

Katte er helt særlige og kan bedst lide at passe sig selv.

Der er dog ingen tvivl om, at deres pels skal kæmmes, passes og plejes for ikke at blive fyldt med møg, utøj og snavs. Det gælder især for perserkatte, som har længere hår end almindelige huskatte.

Sinbads pels var ikke blevet plejet af sin nu tidligere ejer, og det satte sine tydelige spor på katten, der slæbte rundt på 2,3 kilo lodden og filtret pels, skriver britiske Metro.

Foto: Facebook

Katten blev indleveret til et dyreværnscenter i Chicago i USA af en elektriker, der havde fundet den misrøgtede og underernærede kat i den tidligere ejers hjem. Han kunne ikke klare synet og tog den straks med sig for at give den en ny chance.

Foto: Facebook

På internatet fattede en af de frivillige medarbejdere straks en stor saks, og bag tæppet af den snavsede pels gemte der sig en lille, lyserød kat, der trængte til en stor skål mad og lidt pleje og omsorg.

Foto: Facebook

- Da han var blevet befriet af pelsen, ville han bare putte i ens skød eller i sin seng, fortæller Elliot Serrano, der var en af de frivillige på internatet ifølge Metro. 

Foto: Facebook

Han tog katten til sig, og allerede dagen efter var Sinbad vild med Elliot. Sinbad spinnede og ville hele tiden vil op på Elliot Serranos skød, der nu tager sig godt af den noget mere korthårede perser.

- Jeg er bare så imponeret over, at han elsker folk, selvom folk ikke altid har været lige god ved ham. Det kunne vi alle nok lære lidt af, siger Elliot Serrano. 

Man kan følge hele Sinbads forvandling via kattens Instagram lige herunder.