Politi og brandmænd rystet over vild opdagelse: Får et chok, da de ser, hvad der hænger i elmast

Foto: Twitter

Der ventede udrykningsfolkene en stor overraskelse, da borgere ringede ind og forklarede, hvad de havde fundet.

Var det et kunstværk? En ulykke? Eller måske en forbrydelse?

Politibetjente og brandmænd kunne ikke tro deres egne øjne, da de onsdag reagerede på et alarmopkald fra bekymrede borgere i den canadiske storby Toronto, skriver The Guardian.

For under den store Leaside bro, hang der en højst besynderlig genstand i elmasternes ledning. Her hang der nemlig en blå personbil under broen.

Bilen var hængt op via et kabel, og udgjorde umiddelbart ingen fare for offentligheden, men bilens oprindelse var et stort mysterium for politiet.

Læs også

Politiet advarer mod muskuløs mand, der stopper bilister: Kører rundt med dette på taget

I først omgang lød forklaringen, at bilen var en del af scenografien til en film, da Toronto er en af verdens største filmbyer.

Men da politiet havde undersøgt sagen nærmere på byens rådhus, viste det sig, at der ikke var planlagt nogle filmoptagelser og givet tilladelser til den særprægede udsmykning.

Politi og brandmænd blev straks tilkaldt til stedet, men kunne ikke begribe, hvordan at bilen var endt oppe i elmasten. Foto: Twitter

Bilen var en Honda Civic og var renset for alle kendetegn, der kunne pege på en ejer af køretøjet. Der var intet i bilen, ingen nummerplader, flere manglende vinduer og hele undervognen var fjernet.

- Jeg så selv et af billederne af bilen, og jeg undrer mig i den grad over, hvordan bilen var endt deroppe. Jeg tror altid at man bliver forundret over, hvordan en bil enders sådan et sted, siger Torontos borgmester, John Tory.

Den blå bil blev hejst ned af elmasten sikkert, og politiet er fortsat ved at undersøge mysteriet. Foto: Twitter

Bilen er blevet fjernet, men spekulationerne har siden fået frit slag på det sociale medie Twitter, hvor flere brugere undrer sig meget over den manglende viden om den mystiske bil.

- Hvad er mest mærkeligt: Det faktum at der er en bil hængende i en wire under en stor bro eller at ingen har den fjerneste ide hvor den stammer fra?, skriver en bruger bekymret på Twitter.  

Læs også

Slagter fik besøg af politiet: Tabte næse og mund, da de læste slagterens skilt

Byens brandvæsen fik hurtigt fjernet bilen, og politiet er fortsat igen med at efterforske sagen.  

Far bliver rasende, da han finder frækt legetøj på datterens værelse: Så indser han sin store fejl

 

Dagens Gossip