Slagter fik besøg af politiet: Tabte næse og mund, da de læste slagterens skilt

Der ventede slagteren en stor overraskelse. Foto: Scanpix

En 43-årig slagter har fået politiet på nakken på grund af sit lidt for friske skilt på gaden.

- Fugle med store bryster og liderlige pølser. Kom ind og få din rumpe mørnet.

Det lyder måske som en fræk tegneseriestribe eller en omskrivning af de grå sider fra Ugens Rapport.

Men det var faktisk hvad den 43-årige slagter Pete Lymer skrev på sit skilt på gaden foran sin butik i den britiske by Leek, skriver The Sun.

Men det er blevet alt for meget med de humoristiske slogans og kække reklameskilte, da politiet har været forbi og bedt slagteren om at vise mere hensyn.

Læs også

Far bed negle på jobbet: Var tæt på at dø af usynlig sygdom

- De gør jo bare deres arbejde, så det tænker jeg ikke så meget over. Men det er jo helt ude af proportioner. Jeg prøver ikke at gøre nogen kede af det, siger Pete Lymer til avisen.

Slagteren fik en stor overraskelse, da politiet pludselig bankede på. Foto: Pete Lymer

I starten af det nye år har der åbenbart været en kunde, der har følt sig krænket, og i sidste uge blev slagteren så bedt om at tone skriften på skiltet lidt ned.

Selv påpeger han, at stamkunderne er vilde med det frække beskrivelser og ordspil, hvor ord som ‘velhængt’ og ‘ekstra store pølser’ sikkert er gået igen.

Læs også

Anita køber burger til sin teenagesøn på McDonalds: Får kæmpe chok, da sønnen løfter burgerbollen

Selv har Pete Lymer spurgt kunderne på Facebook, om de selv kunne finde på nogle sjove udtryk, hvor at det væltede ind med forslag.

- Og det var ikke engang mænd der skrev, det var sgu kvinderne, siger slagteren overrasket.

Det er slagterens sjofle reklametekster, der har fået politiet til at kigge forbi. Foto: Pete Lymer

Adspurgt af visen kan en talsmand fra politiet afsløre, at der ikke er kommet nogle formelle klager om skiltets ordlyd, men at politiet har blandet sig i sagen.

- En lokal betjent har dog henvendt sig for at bede ejeren om at udvise særligt hensyn til hvad der stod på skiltet, for at undgå at støde nogen, lyder det fra politiet til avisen. 

Opskrifter

Lammekølle - Denne opskrift på lammekølle er perfekt, da kødet bliver ekstra lækkert og saftigt, når man steger lammekøllen ved lav temperatur i ovnen.

Æggekage - Den perfekte anretning til en dejlig varm sommeraften, som kan nydes på et stykke friskt rugbrød. Gammeldags æggekage er nem og billig mad at lave med bacon og lækkert tilbehør.

Langtidsstegt flæskesteg - Det bliver ikke mere dansk end svinekam med brun sovs og kartofler. Sådan laver du den bedste langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip