Politiet finder nøgen våd kvinde på gaden, som kalder sig havfrue: Så ser de fødderne

Nils Würtzenfeld

379 uger siden

|

06/04/2017
Viralt
Foto: Fresno Police Department
Foto: Fresno Police Department
En mystisk kvinde vandrede rundt i den amerikanske by Fresno i Californien natten til tirsdag og forklarede politiet, at hun var en havfrue.

Dagens topnyheder

En både mystisk og absurd historie tog sin begyndelse natten til tirsdag nær en golfklub i byen Fresno i USA, der ligger mellem Los Angeles og San Francisco.

Klokken 03.15 spottede en kvindelig bilist en våd og stort set nøgen kvinde, der kun iført sports-bh vandrede rundt i området omkring golfklubben. Det skriver Metro.

Bilisten kørte straks ind til siden og steg ud for at spørge kvinden, om hun var okay, og om hun skulle køres til hospitalet.

Det takkede den våde og nøgne kvinde ja til, hvorefter de to kørte til en skadestue i Fresno, hvor politiet efterfølgende blev tilkaldt.

Da politiet ville udspørge den mystiske kvinde om, hvad der dog foregik, var det eneste, de fik at vide, at hun hed Joanna, og at hun var en havfrue.

Selvom den mærkværdige kvinde ikke var iført fiskehale, så var der alligevel en smule om snakken, for da politiet kiggede ned på kvindes fødder, opdagede de, at hun havde sammenvoksede tæer. 

Foto: Fresno Police Department

- Hun var våd og fortale os, at hun havde været i en sø, at hun havde haft brug for hjælp og brug for at komme på et hospital, fortæller Mark Hudson fra Fresno Police Department.

Betjentene tog hende efterfølgende med på politistationen, hvor de forsøgte at blive klogere på den mystiske kvindes færden og identitet.

Men hver gang betjentene forsøgte med et nyt spørgsmål, svarede kvinden ’det ved jeg ikke’ til stort set alle spørgsmål.

Det eneste, hun ville fortælle, var, at hun er en havfrue.

Efterfølgende forsøgte politiet at finde kvinden i deres arkiver, ligesom man tog hendes fingeraftryk, men intet dukkede op, der kunne forklare den underlige adfærd. 

Foto: Fresno Police Department

Nu beder de offentligheden om hjælp. Politiet beskriver kvinden som værende mellem 16 og 30 år gammel. Hun har brunt hår og brune øjne og har som sagt sammenvoksede tæer, der også er kendt som lidelsen syndaktyli.

Ifølge Karon Renwick, der er nabo til stedet, hvor kvinde blev fundet, er der noget underligt ved det hele. For som hun siger:

- Det sker nogen mystiske ting heroppe. For vi befinder os i bjergene, lyder det fra den bekymrede nabo.

Far deler uskyldigt billede af sin kone og børn – udløser voldsom debat på Facebook