Raser over billede: “Hvad fanden er meningen?”

Foto: Privat

Billedet falder ikke i god jord på de sociale medier.

En mor er kommet galt afsted på sociale medier efter at have delt et foto af den manicure, hun gav til sin baby. På billedet kan man se nogle lange og spidse fingernegle, som ville være mere passende til et voksent menneske.

Læs også

Disse danskere kan se frem til 45.000 ekstra om året

Billedet har fundet vej til det online forum Reddit, hvor brugerne raser over billedet. Over 300 har allerede delt deres uforbeholdne meninger, og de er absolut ikke fan af morens kreative evner, skriver The Mirror. 

“Hvad fanden er meningen?”

En bekymret bruger spørger, om "det kan betegnes som børnemishandling, hvis barnet skader sig selv med neglene?”

En anden konkluderer, at det svarer til at give barnet en skarp genstand.

En mor er kommet galt afsted på sociale medier efter at have delt et foto af den manicure, hun gav til sin baby. Foto: Reddit.

”Den baby kunne stikke øjnene ud, frygtelig forælder,” skriver en tredje, og møder opbakning fra en anden bruger.

“Babyers negle er skarpe nok, som de er. De der negle kan rive dit ansigt op."

En bruger spørger kort og godt: “Hvad fanden er meningen?” - og tilføjer, at babyers negle skal være korte, så de ikke river sig selv med de skarpe negle. 

Er det fake?

Mens mange brugere raser over billedet, er der også nogle, der stiller spørgsmålstegn om billedet er ægte, eller om neglene er kunstige, da negle på babyer er for tynde til at kunne blive filet sådan. 

Uanset hvad, så er det et billede, der vækker opstand.

“Jo mere jeg tænker på det, jo værre bliver det. Så modbydeligt," skriver en bruger efter at have læs de forskellige teorier.

Barnets negle skal være korte

Lange negle på babyer er absolut heller ikke noget, der bør stræbes efter. Christina Louise Lindhardt, ph.d., sundhedsplejerske, oplyser på Sundhed.dk, at det er fornuftigt at sørge for, at barnets negle er korte.

Selvom spædbørns negle er bløde, så er de også skarpe. Det betyder, at de let kradser hul på huden i enten deres eget eller andres ansigt. Det anbefales, at neglene klippes så ofte som 1 gang om ugen.

Læs også

Emma blev gift med drømmemanden - men fik pludselig øje på uhyggelig detalje på bryllupsbilledet

 

 

 

Dagens Gossip