Rebecca har ingen veninder - men disse fem fyre gjorde hendes polterabend uforglemmelig

Emil Ryttergaard

372 uger siden

|

23/05/2017
Viralt
Rebecca Abrantes fem venner gjorde hendes polterabend uforglemmelig. Foto: Privat
Rebecca Abrantes fem venner gjorde hendes polterabend uforglemmelig. Foto: Privat
Da Rebecca Abrantes skulle holde polterabend, anede hun ikke, hvordan det ville gå - for hun har ingen kvindelige venner. Men så trådte fem fyre til og gjorde hendes dag til noget helt særligt.

Dagens topnyheder

Når det er blevet tid til, at man skal giftes, så hører det sig traditionen til, at venner og veninder holder en vild polterabend for én.

Hvad enten man skal forkæles med en spadag eller drikkes fuld og sælge kys på gågaden, så markerer dagen en endelig udskejelse for både brud og gom, inden at det endelige løfte om troskab og tosomhed for evigt bliver givet.

Sådan en dag ville 24-åige Rebecca Abrantes fra Brasilien også gerne have, men der var ét problem. Den unge kvinde har nemlig ingen veninder, skriver Bored Panda

Rebecca Abrantes læser til it-ingeniør, og kun fire af hendes medstuderende er kvinder i sin klasse med 60 elever. Derfor er alle hendes nærmeste venner mænd. 

Men tanken om en tøset polterabend afskrækkede ikke Rebecca Abrantes tætteste venner, der hellere end gerne ville holde en ægte polterabend for hende.

- Jeg kom på ideen en uge før brylluppet. Jeg kiggede på nogle billeder af brude med deres hold af veninder, der sad i badekåber og grinede og drak champagne, og jeg blev lidt ked af det, fordi jeg ikke kunne gøre noget af det, siger Rebecca Abrantes til Bored Panda. 

Derfor bookede hun sammen med sine gutter en fotograf og forevigede dagen, hvor bruden og vennerne alle var iført morgenkåber i silke, drak champagne og fik skønhedsbehandlinger.

Foto: Privat

Foto: Privat

- Photoshootet var supersjovt. Vi sad bare og drak noget billigt sprut, og nogle gange grinede vi så meget, at vi blev nødt til at tage os lidt sammen og lige sidde og få vejret igen, siger Rebecca Abrantes til Bored Panda.

Foto: Privat

Foto: Privat

Billederne fra den specielle polterabend blev lagt på Facebook for en uge siden og er blevet delt over 50.000 gange og fået over 71.000 likes. Folk elsker det.

Se flere billeder af Rebecca Abrantes polterabend herunder.