Rockstjernes kone træder ind på scenen: Pludselig trækker hun toppen ned og viser 'dem' frem

Skrevet af Nicolai Busekist

26/08/2023
Foto: X
Foto: X
Mötley Crüe-stjernen Tommy Lees kone, Brittany Furlan, er tilsyneladende ikke bleg for at vise godterne frem.

Mest læste i dag

Fredag optrådte heavy metal-bandet Mötley Crüe i El Paso i Texas. Koncerten bød på flere mindeværdige øjeblikke, men det var især trommeslager Tommy Lees kone, Brittany Furlan, der endte med at stjæle opmærksomheden.

Det skriver mediet Page Six.

I en video, der cirkulerer på de sociale medier, ser man den 60-årige trommeslager bede koncertgæsterne om at løfte op i trøjerne og vise deres bryster. Kort tid efter kommer han 36-årige kone ind på scenen, og hun bliver bedt om at gøre det samme.

"Jeg vil bede min kone om at komme herud og vise jer nogle 'f**king gode bryster'," siger han, og spørger publikum, om de er klar til det.

Foto: X

Umiddelbart derefter træder Furlan ind på scenen iført et par cargobukser og en hvid top. Hun træder ind på scenen med et stort smil på læben, hvorefter hun trækker toppen ned og viser sine 'aktiver' frem.

Mens publikum jubler over den uventede gave fra Lee og hans kone, giver trommeslageren hende et kys, inden hun forlader scenen igen.

Inden hun nåede helt ud fra scenen, trak hun igen ned i sin top, så publikum en sidste gang kunne få lov til at nyde synet.

Foto: X

"Får det ikke festen i gang? Kom så!" skriger rockstjernen derefter.

På det sociale medier er videoen gået viralt, og er blevet set utallige gange. Ønsker du selv at se videoen, kan du finde den her.

Dette har naturligvis også medført, at der er mange, der har reageret positivt på videoen. Som følge af dette, har de sendt en tak til Furlan, der er influencer og sælger pikante billeder på nettet.

Foto: X

"Tak for at vise os dine bryster i aften. Din venlige service er værdsat," har en person skrevet.

"Brittany Furlan, du reddede hele min aften," skrev en anden.

"Tommy Lees kone viste os sine bryster her til aften. Det var så fedt," lød det fra en tredje.

Lee og Furlan blev gift i 2019, efter at have været forlovet i et år. Han havde friet til influenceren, der især blev populær på Vine, med en stor og hjerteformet forlovelsesring.

Foto: X

De har dannet par siden juni 2017, hvor de for første gang blev set sammen i Calabasas. Inden da har Lee været gift med Elaine Bergen, Heather Locklear og Pamela Anderson.

Tidligere i år var der rygter om, at Furlan og Anderson var blevet uvenner, efter førstnævnte angiveligt havde hånet 'Baywatch'-stjernen i en TikTok-video.

I april blev det understreget, at der ikke er problemer mellem hende og mandens ekskone.

56-årige Anderson og Lee var gift i tre år, inden de blev skilt i 1998. Inden da nåede de at få to sønner, og trække overskrifter verden over, da en 'hjemmevideo' fra en båd blev stjålet og frigivet.