Sådan har ét par underbukser skabt stor debat på de sociale medier

Foto: Facebook / Ladbible

Ét par underbukser er omdrejningspunktet i en hæftig debat på de sociale medier.

Nogle mener, at lufthavne er de eneste steder i verden, hvor samfundets normer og sociale spilleregler ikke gælder. 

Her kan man gå i nattøj i offentligheden, man kan drikke en øl tidligt om morgenen, og man kan sove på gulvet; alt sammen uden at få dømmende blikke fra andre.

Læs også

Ung influencers Instagram går amok: Lufter formerne under åben himmel

Jeg vil påstå, at festivaler også giver samme frirum for dømmende blikke, men lad nu det ligge... Faktum er, at der sker skøre ting i lufthavne, men at folk ignorerer det, fordi de er trætte og har jetlag. 

Sådan er det dog ikke ombord på flyet. 

Her er der nemlig et hav af regler og love, der gælder, og fordi man sidder så tæt sammen med fremmede mennesker i så lang tid, er der også nogle helt særlige sociale spilleregler, man er nødt til at følge. 

Man bliver for eksempel formentlig ikke populær ved at slå en stor prut ombord på et fly, ligesom det er ildeset at bruge sædet foran en som fodskammel for ens beskidte fødder. 

Man bliver desuden ikke populær, hvis man tørrer sine underbukser ombord på et fly. Det er for nyligt blevet gjort helt tydeligt i en video, som er blevet delt vidt og bredt på de sociale medier, og som kan ses herunder (artiklen fortsætter under videoen):

I videoen tørrer en unavngiven kvinde nogle underbukser under udluftningen i et fly, og det har skabt stor vrede blandt mange på blandt andet Facebook. 

"[...] jeg ville ende fastspændt til mit sæde efter at have set dette, fordi jeg ville have startet en slåskamp pga. numsepartiklerne, der måske flyver fra disse underbukser," har én person således skrevet i en kommentar til videoen. 

En anden har ligeledes skrevet: "Det er ulækkert! Jeg ville klage [...]," men en tredje er på kvinden i videoens side.

Vedkommende har nemlig skrevet: "[Jeg] forstår fuldstændig pigens knibe. Jeg var engang på en eventyrweekend og glemte at pakke mine underbukser. [Jeg] endte med at vaske det samme par hver aften og tørre dem i en mikroovn."

En fjerde person forholder sig lidt mere objektivt og har således skrevet: "Ikke at jeg godkender dette, men har nogen overvejet, om hun måske har et lille barn med sig, som har haft et uheld? [...] De [red. underbukserne] er nok ikke den voksne kvindes."

Synes du, at det er i orden at tørre underbukser ombord på et fly?

Læs også

Efter lufthavnskaos pga. mangel på flyveledere: Naviair deler stor nyhed

 

 

 

.

Dagens Gossip