Sabina var i indkøbscenter med sin lille søn, da fremmed kvinde pludselig smilede mystisk: ’Jeg vidste, at noget var helt galt’

Foto: Sabina Palmer/Facebook

En ung kvinde var mandag udsat for en chokerende oplevelse, da hun var taget i indkøbscenter med sin 20-måneder gamle søn.

Det skulle have været en helt almindelig tur i et indkøbscenter for britiske Sabina Palmer og hendes lille søn, Rico, men pludselig udviklede det hele sig til et uvirkeligt mareridt. Det skriver Daily Post.

Sabina Palmer havde mandag taget sin mand og sin 20-måender gamle søn med ud og handle i indkøbscentret Poundland i byen Rhyl nær Liverpool.

Her lagde moderen dog hurtigt mærke til en ældre mørkhåret kvinde, som lod til at følge efter dem.

- Jeg var gået i Poundland med min søn, der gik med sin børnesele, da en kvinde i 60’erne med mørkt, krøllet hår og briller pludselig sneg sig op bag mig, fortæller Sabina Palmer til Daily Post.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Hurtigt fornemmede den unge mor, at noget var galt.

- Mens jeg gik ned af gangen, var jeg opmærksom på, at hun stod virkelig tæt på mig i en ubehagelig nær afstand. Jeg vidste, at noget var helt galt. Jeg kunne fornemme hendes øjne på mig, og jeg var meget på vagt, forklarer hun.

Læs også

Passager bestiller vegetarmad på flyet - får en lang næse, da han får serveret dette

Pludselig kom kvinden direkte over til Sabina Palmer og sønnen, hvorefter alting pludselig gik stærkt

- Da hun trådte ind i min privatsfære, kiggede hun direkte på mig. Hun sagde ingenting, men smilede bare. Så rev hun pludselig børneselen ud af hånden på mig, forklarer en stadig chokeret Sabina Palmer.

Foto: Sabina Palmer/Facebook

Den både forbløffede og skræmte mor handlede dog hurtigt, før den fremmede kvinde kunne nå at flygte med sønnen. Sabina Palmer fik nemlig samlet Rico op i en fart, mens kvinde trak i snoren.

- Per automatisk fik jeg samlet Rico op og hold ham tæt i mine arme, mens jeg var helt paralyseret. Så så jeg min mand komme gående mod os. Jeg kunne ikke forstå, hvad der lige var sket, forklarer hun.

Læs også

Vinterens første sne har ramt landet - her er den faldet

Om det var Sabina Palmer modstand eller hende mand, der kom familien til undsætning, vides ikke, men den ældre kvinde skyndte sig hurtigt væk fra stedet, hvorefter Sabina Palmer febrilsk forsøgte at finde en medarbejder, som hun kunne alarmere.

Familien forsøgte også at lede efter den fremmede kvinde, der dog var forsvundet.

Foto: Sabina Palmer/Facebook

- Så hoppede vi ind i en taxa og kørte derfra. Jeg var i chok. Jeg ringede til Poundland og anmeldte episoden, da jeg kom hjem, forklarer moderen.

Den uhyggelige oplevelse fik efterfølgende Sabina Palmer til at skrive et Facebook-opslag, hvori hun advarer andre med børn.

Læs også

Mopper døde for et år siden i dag: Her er Geggos rørende hilsen

- Jeg er blevet skræmt efter dét, der er sket, og jeg ønsker bare at advare andre forældre om at holde godt øje med deres børn, forklarer Sabina Palmer og tilføjer:

- Jeg får det dårligt bare af at tænke på det!

Siden er sagen også blevet meldt til politiet, der har meddelt, at man nu vil undersøge indkøbscentrets overvågningsoptagelser for at finde ud af, hvad der præcis er sket.

Læs også

To børn døde af voldsom forgiftning i Haslev: Nu melder nyt problem sig for den hårdtramte familien

En talsmand fra Poundland har efterfølgende meddelt:

- Vi er bevidst om episoden, som nu er i politiets hænder. Vi er dog meget kede af, at dette er sket i vores forretning.

Du kan se modernes opslag herunder:

Læs også: Læger advarer: Det kan være livsfarligt, hvis gravide sover i denne stilling

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip