Sara blev meget flov, da hun opdagede pinlig detalje på sit Instagram-billede: Nu hyldes hun for sin ærlighed

Foto: Sara Strand

En kendt blogger fik for nylig taget et lidt for afslørende billede. Alligevel valgte hun at dele det på Instagram sammen med et vigtigt budskab.

Når bloggere såvel som almindelige brugere af sociale medier vælger at dele billeder fra deres ferie, deres måltider eller blot deres hverdag, så er det som regel både perfekte og polerede situationer, som måske ikke altid er helt i tråd med virkeligheden.

For nylig valgte den norske blogger Sara Strand dog at dele et knap så flatterende og meget lidt glamourøst billede af en hverdagssituation, som de fleste bloggere ikke kunne drømme om at lægge op.

Ganske vist tager billedet sig ved første øjekast både lækkert, stilet og indbydende ud, som Sara Strand poserer i badedragt og flot figur foran en lækker strand. Det hele er selvfølgelig toppet med et pænt filter, men kigger man godt efter, vil man lægge mærke til en detalje, som oprindeligt ikke skulle have været med på billedet. Det skriver Minmote.no.

Læs også

Caroline Fleming viser kærligheden frem på Instagram: ‘Her er min nye kæreste’

For med sig på stranden havde bloggerne sin mand og sin tiårige datter, og mens Sara poserede foran kameraet, råbte datteren pludselig:

- Din tampon-snor hænger ud af badedragten.

Og ganske rigtigt. På billedet kan man ane den lille tampon-snor, der har sneget sig ud af den sorte badedragt.

Her er det afslørende foto. Foto: Sara Strand

Overfor Ekstra Bladet har Sara Strand forklaret, at hun først reagerede ved at blive godt og grundigt flov.

- Min første reaktion, da min datter råbte, at jeg måtte rette på min badedragt, fordi tampon-tråden hang ud, var at sige, at hun ikke måtte råbe det så højt. Jeg blev slet og ret meget flov. Men det er jo et helt forkert signal at sende til sin datter, lyder det fra den kendte blogger, der har over 23.000 følgere.

I stedet gik det op for Sara Strand, at en tampon - såvel som en tampon-snor - er helt naturlig og på ingen måde noget, som kvinder bør skamme sig over.

Læs også

David fik irriterende sms fra sin overbeskyttende kone: Så reddede beskeden deres søns liv

Derfor valgte hun at bryde med illusionen om ‘det perfekte liv’ på sociale medier og lagde billedet op i en 'story' på Instagram.

- Derfor publicerede jeg billedet med tråden hængende ud. For at vise, at det er helt naturligt. Shit happens! Vi bør hellere være stolte af vores krop i stedet for at skamme os, lyder det fra den norske blogger, der, siden hun for tre dage siden delte billedet, har modtaget masser ros og opbakning for sin beslutning.

Faktisk har responsen været så overvældende, at det har fået hende til at tænke meget over den måde, vi fremstiller os selv på sociale medier.

Læs også

Olufs smarte trick mod hveps går Danmark rundt: Bliver delt igen og igen

- Jeg har ikke fået en eneste negativ kommentar. Jeg tænker, at reaktionerne viser, at mange tænker det samme. Menstruation er ikke noget, vi skal skamme os over. Jeg tror, at folk er trætte af at se perfekte og polerede mennesker på sociale medier, fortæller hun til Minmote.no.

Sara Strand fik dog også taget et billede uden den lille snor hængende, og på trods af de mange positive reaktioner, har hun alligevel valgt at dele det ‘pæne’ billede på sin Instagram-profil, mens det med snoren som sagt blev delt via funktionen ‘My Story’.

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip