Sarah deler vildt foto fra fødsel: Hiver SELV sin baby ud af maven

Foto: Facebook

En fødsel og oplevelse, som moderen sent ville glemme.

En fødsel beskrives oftest som en magisk oplevelse, hvor kvinden og manden sammen går igennem den oftest lange og smertefulde proces. 

Men det er det hele værd, da parret til sidst ender med at tage en lille ny baby med hjem. 

Under fødslerne ville mange nok overlade store dele af håndteringen til jordmoren og sygeplejerskerne, men for australske Sarah Toyer var glæden over det fjerde barn for stor, skriver Daily Mail

Læs også

Naturligt kejsersnit: Se hvordan babyen selv kommer ud af morens mave

Under Sarahs kejsersnit kunne den vordende mor følge med i hele fødslen, og da lægerne havde lagt snittet ind til kvindens livmor, kunne moren fra hospitalssengen selv placerer hænderne om drengen Spencer og hive ham ud af sin egen livmor. 

Foto: Facebook

- Jeg vil dele billedet med andre mødre for at vise, at der altid er en anden måde at føde på, selv hvis man får foretaget et kejsersnit, siger Sarah Toyer.  

Sarah, der er mor til tre børn i forvejen, havde besluttet sig for at hjælpe sit eget barn til verden, men fik at vide, at det kom an på kirurgens vurdering, når dagen kom. 

Foto: Facebook

Da alt var i orden, fik moren lov til at vaske hænderne sammen med resten af hospitalspersonalet. Da først kirurgerne havde lavet snittet og frigivet babyens hoved, var der frit slag for moren. 

Læs også

Se det vilde klip: Her får Amalie kejsersnit på landsdækkende tv

- Jeg bøjede mig ned, tog fat under hans arme og hev ham op og ud af min egen krop. Det er det mest fantastiske som jeg nogensinde har gjort, fastslår Sarah, der mener at alle mødre bør bestemme hvordan de selv vil føde, uanset hvad omverdenen ellers måtte mene. 

Foto: Facebook

Læs også

Amalie vejede 103 kilo under graviditeten: Se mit ar fra kejsersnittet nu

Se selv hele Sarahs opslag på Facebook her: 

 

 

 

Dagens Gossip