Kvinde idømt fængsel: Smuglede livsfarlig genstand i skeden

Foto: Politi

En kvinde er blevet idømt 10 års fængsel, efter at have erkendt sig skyldig i at have smuglet en pistol i sin skede.

En amerikansk kvinde er blevet idøtm 10 års fængsel, efter at have smuglet en ladt pistol ind i et fængsel ved at gemme den i sin skede.

Læs også

Viral video: Sådan stopper du 'papercuts'

39-årige Amy Wilhite blev oprindeligt arresteret for en helt anden forbrydelse, men da hun blev ført ind i Boone County-fængslet i Columbia i USA den 14. februar, havde hun skjult en pistol i skeden.  

Det skriver australske News.com.au. 

Den 19. april erkendte hun sig skyldig i forbrydelsen, hvilket resulterede i en dom på 10 års fængsel i statsfængslet. 

Til trods for, at den 39-årige kvinde blev visiteret grundigt, da hun ankom til fængslet, fandt de først kaliber .22-pistolen to uger senere.

Foto: Politi

Fængselsbetjente fandt våbnet, som var blevet pakket ind i plastik, blandt hendes øvrige ejendele i fængselscellen, skriver det lokale medie The Smoking Gun ifølge News.com.au. 

Den 6 cm lange pistol var ladt med fem skud og blev beskrevet som en nordamerikansk revolver kaliber .22. 

Efter sigende skulle Wilhite have indrømmet, at hun var i besiddelse af skydevåbnet, men samtidig hævdede hun, at hun 'opbevarede det for en anden kvindelig fange', skriver Metro.

Foto: Politi

Denne påstand blev dog modbevist af en anden fanger, der var fængslet i samme blok, som den 39-årige Amy. Hun forklarede nemlig, at hun var i besiddelse af skydevåbenet. 

Den 19. april erklærede hun sig også skyldig i de narkotika- og våbenforbrydelser, som hun oprindeligt var anklaget for. For hver af de to forbrydelser, blev hun idømt fem års fængsel, foruden hendes fængselsstraf på 10 år, for at smule våbenet ind i fængslet. 

Det er dog ikke første gang, at en kvinde er blevet fængslet for at have gemt en ladt pistol i sin skede. 

I 2015 blev 21-årige Dallas Archer stoppet af politiet, fordi hun havde kørt for stærkt i sin hjemby i Tennessee. Her opdagede politiet, at hun kørte uden et gyldigt kørekort.

Foto: Politi

Dette medførte, at hun blev taget med til Kingsport City Jail, hvor hun blev visiteret. I denne forbindelse 'lokaliserede de en ukendt genstand i hendes skede'. 

Hun blev dernæst ført ud på badeværelset af en kvindelig betjent, hvor det blev opdaget, at den 'ukendte genstand' i hendes vagina, var en ladt pistol. 

Det var tilmed en revolver af samme type, som 39-årige Amy Wilhite smuglede ind i Boone County-fængslet i Columbia.

Læs også

Nu taler Nikolaj Stokholm ud om kæmpe brandert ved Zulu Awards

Denne revolver er den mest populære af sin art. Den er omtrent 5 cm høj og 1,54 cm bred. Den har en vægt på 142 gram, når den ikke er ladt. 

 

Dagens Gossip