Sendte de helt forkerte billeder til sin personlige træner: Nu vil hun ikke mødes med ham igen

Foto: Privat

En kvinde har skabt smil og grin hos utallige personer, efter at have delt sin pinlige SMS-udveksling med sin personlige træner, som hun havde sendt billeder af sig selv i undertøj.

En kvinde har sagt, at hun nu overvejer at finde sig en ny personlig træner, efter at være havnet i en akavet misforståelse med sin nuværende personlige træner.

Gemma Hill, der er radiovært på Heart West Midlands, har delt den pinlige historie med sin følgere på det sociale medie TikTok. Hendes video har fået mere end 130.000 og har efterladt mange personer med et stort smil på læben.

Læs også

Marie beder om et tegn, inden hun besøger sønnens grav: Så sker der noget utroligt

I videoen forklarer hun, at hendes personlige træner havde bedt hende tage 'før'-billeder i undertøj. Hun var blevet bedt om ikke at trække maven ind eller stilles sig i gode vinkler. Derimod skulle hun have et ærligt udgangspunkt at sammenligne sine fremskridt med. 

Så Gemma gjorde, hvad hun var blevet bedt om. Hun tog billederne i sit undertøj og sendte dem afsted – men blev meget pinligt berørt, da hun læste hans svar. 

Gemma har i videoen delt et skærmbillede af udvekslingen mellem hende og hendes personlige træner. Her kan man se, at han har svaret følgende til billederne: 

"Hej. Undskyld Gem. Jeg mente, at du skulle tage billederne til dig selv. Ikke sende dem til mig. Så du kan tjekke dine fremskridt." 

Det havde radioværten tydeligvis ikke helt regnet med, og derfor blev hun meget pinligt berørt, hvilket straks fik hende til at undskylde. 

"OMG. Det er jeg ked af. Jeg troede, jeg skulle sende dem til dig. Hvor pinligt. Jeg er så ked af det." 

Herefter gjorde hendes personlige træner det klart, at han ikke ville spørge en klient om billeder i undertøj – og at han var havnet i problemer med kæresten. 

"Nej. Jeg beder ikke mine klienter om at sende mig billeder i undertøj. Jeg spiste middag med mi kæreste, og nu spørger hun mig 'hvem denne pige er'?"

@radiogemmahill

How do I go back 😫 #PT #gymfail #mumsoktiktok #gym #gym #over30 #fitlovers #fitnessfunny

♬ Send Me on My Way - Vibe Street
How do I go back 😫 #PT #gymfail #mumsoktiktok #gym #gym #over30 #fitlovers #fitnessfunny

Gemma har givet videoen titlen 'Hvordan kan jeg vende tilbage?' med en fortvivlet smiley. Der er dog flere seere, der har forsøgt at forklare hende, at der ikke er nogen grund til at være pinligt berørt over det. 

"Min personlige træner fortalte mig, at jeg skulle tage billeder, men sagde, at jeg ikke skulle sende dem, så jeg antager, at andre har gjort det før," har en bruger skrevet. 

"Bare rolig. Jeg ville sandsynligvis have tænkt det samme. Jeg ville have antaget, at den personlige træner havde en før og efter-sektion på hjemmesiden eller noget," skrev en anden bruger.

Der er dog også andre, der blot synes, at det er sjovt. "Undskyld, men det er så sjovt," har en person skrevet, mens en anden skriver: "Jeg er pinligt berørt på dine vegne."

Læs også

Kvinde tager 16-timers bad ved en 'fejl': Nu ved hun ikke, hvad hun skal gøre

 

 

Dagens Gossip