Ser ældre mand lægge an på 'mindreårige piger': Så tager hun sagen i egen hånd

Foto: TikTok

En kvindelig tjener besluttede at tage sagen i egen hånd, da hun opdagede, at en ældre mand lagde an på mindreårige piger i restauranten.

En video er gået viralt, efter en modig tjener, der arbejder på restauranten Massapequa Diner på Long Island, smed en vulgær kunde ud.

Læs også

DR-chef har sagt op efter grænseoverskridende adfærd: Jeg har været så fuld

Årsagen til, at kunden, som var en ældre mand, blev smidt ud af restauranten var, at han forsøgte at lægge an på og give sit telefonnummer til 'mindreårige piger'.

Ikke nok med det, så kom han også flere gange med homofobiske udmeldinger, ligesom han flere gange kaldte sin tjener for en kælling. Det skriver New York Post.

Louis Cozzolino, der filmede hele hændelsen på sin telefon, sagde, at den uidentificerede mand 'stirrede på og forsøgte at give sit telefonnummer' til en gruppe unge piger omkring kl. 23.00.

Derudover forklarede Louis Cozzolino, at den ældre mænd begyndte at kaste om sig med homofobiske udmeldinger.

Efter han trak sig fra gruppen af unge piger, men dog blev i restauranten, besluttede en kvindelig tjener ved navn Sondra Albert sig for, at hun ville tage sagen i egen hånd. Derfor bad hun ham om at forlade restauranten.

"Han var gentagne gange uhøflig og kaldte hende en kælling. Sondra er den sødeste person nogensinde, og for at hun kunne blive sådan, vidste jeg, at manden var en idiot," forklarede Cozzolino.

I videoen, der blev optaget af Cozzolino, kan man høre Sondra bede manden om at forlade restauranten:

"Helt ærligt. Der er ingen, der vil betjene dig. Vi spørger meget pænt, så bare gå," siger hun, og fortsætter:

"Du skal ikke kalde mig en kælling, du skal ikke komme i nærheden af min chefs kone, du skal ikke kalde folk for lesbiske, og du skal helt afgjort ikke se på mindreårige piger."

@louiscozz

Highly anticipated part 2 #SimsSelves #fyp #serverlife #server #KraftMacMeSkip

♬ original sound - Louiscozz
Highly anticipated part 2 #SimsSelves #fyp #serverlife #server #KraftMacMeSkip

Hendes ord til en ældre mand udløste en klapsalve blandt de personer, der sad ved Cozzolinos bord i restauranten. Efter videoen er blevet delt på det sociale medie TikTok, har den fået mere end 6,8 millioner visninger.

"Jeg ser ikke på mindreårige piger," siger den anonym mand i videoen, som svar til Sondra.

Men det er ikke nok for Sondra, og det får hende derfor heller ikke til at vige fra mandens bord.

"Du er en pædofil og freak, og du fortjener at blive spærret inde i Bellevue. Og det er alt, jeg har at sige, og jeg spørger dig pænt," siger hun.

Læs også

Får et chok: Da hun ser hvad datteren har taget med i sin drikkedunk

Politiet blev efterfølgende tilkaldt til restauranten, da manden nægtede at forlade. Han nåede dog at forsvinde, før politiet dukkede op.