Simons hustru var ligeglad, da han kom utilpas hjem fra job - nu er hun sat til salg på nettet

12/09/2016 17:45

Morten Larsen

Viralt
- Hun er ikke ny, da hun er blevet brugt, men der er stadig nogle gode kilometer tilbage i hende, skrev den 33-årige mand i salgsannoncen.

Mest læste i dag

Simon O'Kane følte sig lidt utilpas og træt, da han i onsdags kom hjem fra arbejde.

Den 33-årige ingeniør blev ikke mødt med masser af omsorg og bekymrede kys fra sin hustru, da han trådte ind ad døren til sit parrets hjem i den engelske by Wakefield, og derfor valgte han at sætte kvinden til salg på nettet.

'Hustru til salg' lød overskriften på mandens salgsannonce på eBay, hvor han på humoristisk vis valgte at sælge sin seks år yngre hustru i en slags brugtvognsannonce.

Privat

 

Der var både fordele og ulemper ved 27-årige Leandra O'Kane, hvis man skal tro salgsteksten på den populære auktionsside.

- Ikke ny, da hun er blevet brugt, men der er stadig nogle gode kilometer tilbage i hende, skrev Simon O'Kane i annoncen.

Han fremhævede hustruens figur og evner i køkkenet som positive egenskaber - dermod kommer hun ofte med en jamrende larm, hvilket kun kan fikses med skinnende metal - hvilket skal forstås som værende nye øreringe og halsklæder...

 

Simon O'Kane forklarede, at han var villig til at indgå en byttehandel for 'en yngre model', men at han ikke ville tage hustruen retur, når hun først var blevet solgt til højestbydende.

Kvinden blev rasende, da hun så salgsannoncen på nettet.

Privat

 

- Jeg ville slå ham ihjel, siger hun til Daily Mail og forklarer, at ægtemanden har det med at jamre i sådan en grad, at han må være hypokonder.

Leandra O'Kane kan heldigvis glæde sig over en stor interesse fra mulige køber, da det højeste bud var på omkring 5.8 millioner kroner.

Privat

 

Hos eBay så man ikke det sjove i salgsannoncen, der nu er blevet fjernet fra hjemmesiden.

Simon O'Kane forklarer til den engelske avis, at der bare var tale om uskyldige drengestreger og at hustruen ikke længere har lyst til at slå ham ihjel.