Sindssyg video: Vred elefant stormer mod turister. Nu hyldes chaufføren

Under en safaritur får en chauffør virkelig lov til at vise sine egenskaber bag rettet, da en vred elefant pludselig begynder at storme efter bilen.

En video fra en safaritur er gået viralt på de sociale medier, og det er af forskellige årsager. For det første, så skyldes det helt sikkert, at en aggressiv elefant har sat kursen direkte mod en åben jeep fyldt med turister, som er i færd med at nyde en helt særlig safaritur i Sydafrika.

Den anden årsag er åbenlyst, at chaufføren burde få en rolle i den kommende Fast and The Furious-film med de køreegenskaber han viser i videoen.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Elefanten har nemlig kurs direkte mod den fyldte jeep, men chaufføren formår ikke blot at bakke utroligt hurtigt, han gør det også vanvittigt præcist taget i betragtning, at det er meget snævre veje, og hans udsyn med de mange mennesker bag i bilen - der i øvrigt sidder med telefonerne fremme og filmer episoden - er yderst begrænset.

 

Chaufføren sparker røv!

Chaufførens egenskaber er i den grad blevet bemærket hos folk, der hylder ham på de sociale medier.

“Jeg tænkte det samme. Elefanten er ligegyldig, men chaufføren sparker seriøst røv med sin kørsel, baglæns og han vælter ikke bilen. Respekt!,” lyder det blandt andet fra en bruger på Reddit.

“Det er fandme skræmmende. Det minder mig om virkelig slem turbulens. Hvis du hopper ud af bilen, bliver du trampet ihjel, vælter bilen, bliver du trampet ihjel. Stor cadeau for at køre så hurtigt baglæns i en lang bil på dårlige vej,” skriver en anden bruger.

Selvom chaufføren vinder stor respekt hos folk på de sociale medier, så er der alligevel en mand, der har fået lidt mere respekt.

Alan McSmith der er guide i Kruger National Park i Sydafrika ses i denne video, hvor en elefant stormer mod ham. Han forholder sig dog helt roligt, og det er nok til at elefanten stopper sit løb.

Se den fascinerende video der ender i en regulær stirrekonkurrence herunder:

 

 

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip