Skeptikerne er ikke i tvivl: Jorden er flad - og derfor lyver NASA om det

Er jorden i virkeligheden flad?

En tilhænger af teorien om at jorden i virkeligheden er flad forklarer nu, hvorfor vi bliver løjet for af magthaverne.

I sidste uge blev der afholdt The Flat Earth International Conference i North Carolina i USA – en konference for personer, der er overbevist om, at jorden er flad. Det skriver britiske Metro.

Den opsigsvækkende konference var utrolig velbesøgt, og det skyldes i den grad, at flere og flere personer verden over står frem med den overbevisning, at vores klode er flad som en pandekage.

Mange steder på nettet - især på YouTube og Facebook - har de såkaldte ‘flat earthers’ fyldt meget de senere år, ligesom de har fået masser taletid på både fjernsyn og i interviews, mens de fleste dog kun har hovedrysten tilovers for dem.

Helt overordnet så tror de mange ‘flat earthers’ hårdnakket på, at moder jord er flad, og at den almindelige opfattelse af, at jorden er rund, er en løgn, som magthavere og myndigheder fortæller befolkningen.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Især den amerikanske rumfartsadministration NASA er én af hovedskurkene i skeptikernes verdensbillede, hvilket også har gjort det til en sport for mange ‘flat earthers’ at forsøge og afsløre NASAs årelange forskning som løgn og latin.

En af de mere markante og fremtrædende kritikere af ‘den runde jord’ er den amerikanske dokumentarist Rob Skiba. I et interview har han for nylig givet svar på dét spørgsmål, som de fleste mennesker stiller sig selv, når snakken falder de vilde teorier:

- Hvorfor skulle nogen lyve og sige, at jorden er rundt?

Læs også

Uhyggelig episode fanget af overvågning: Her bliver lille pige kidnappet ved højlys dag

Ifølge Rob Skiba er svaret dog simpelt.

- Det større billede, som mange af os er blevet overbevist om, er, at det handler om at skjule Gud. For mig vil det være den ultimative motivation, lyder det fra Skiba.

Ser jorden i virkeligheden sådan ud?

For Rob Skiba og mange andre ‘flat earthers’ er jorden nemlig præcis, som den beskrives i biblen, hvilet NASA og deres medsammensvorne forsøger at skjule.

På YouTube forklarer Rob Skiba blandt andet, at jorden, ifølge biblen, bliver beskrevet som en slags snekugle. Det vil altså sige, at jorden er flad, men har en slags ‘kuppel’ over sig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip