Skole afviser at tilbyde kattebakker til elever, der identificerer sig som katte

14/11/2023 10:51

Emil Martesen

Viralt
Foto: Google Maps/Wikimedia Commons
Foto: Google Maps/Wikimedia Commons
Skolen afviser at tilbyde kattebakker til elever, der identificerer sig som katte.

Mest læste i dag

En velrenommeret gymnasieskole i Pontypool - nærmere bestemt West Monmouth School - i Sydwales, har officielt afvist rygter om, at de skulle tilbyde kattebakker til elever, der identificerer sig som katte eller 'furries'.

I et brev rettet til forældrene præciserede skolen, at de ikke vil imødekomme særlige foranstaltninger for elever, der identificerer sig som dyr.

Dette skridt kommer i kølvandet på voksende bekymringer og forespørgsler i lokalsamfundet om sådanne indkvarteringer.

Ifølge Daily Mail lagde skolens vicedirektør, Claire Hughes, ikke skjul på skolens holdning:

"Selvom vi er en inkluderende og imødekommende skole, laver vi ingen foranstaltninger for elever, der måske identificerer sig som et dyr af nogen art".

Hun beroligede forældrene med, at skolen ikke har planer om at introducere kattebakker og betragtede en sådan adfærd som uacceptabel i skolemiljøet.

Denne afklaring følger efter nylige kommentarer fra Katharine Birbalsingh, betegnet som 'Storbritanniens strengeste skoleleder', der bemærkede en fremvoksende tendens til, at børn identificerer sig som katte, komplet med haler og ører, i klasseværelserne.

Situationen eskalerede med en undersøgelse på Rye College i East Sussex, hvor en lærer blev kritiseret for at kalde en elevs anmodning om at blive identificeret som en kat for 'forkastelig'.

Skolens reaktion er i tråd med en bredere kontekst af en nordamerikansk hoax, der hævder, at der tilbydes kattebakker i skoler til elever, der 'identificerer sig som katte' eller 'furries', et påstand, der er blevet bredt afkræftet.