Skolelærer smider tøjet: Får mig til at gå fra en 5'er til en 10'er

27/02/2023 13:42

Henrik R

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En gymnasielærer mener, at hun går fra at være en 5'er til at være en 10'er, når hun smider tøjet til fordel for bikini.

Mest læste i dag

En gymnasielærer hævder, at hun går fra at være en 5'er til at være en 10'er, når du viser sin imponerende figur frem i bikini.

Miss Alice siger også, at hun kan mærke, at hendes selvtillid stiger, når hun forvandler sig fra skolelærer til en slank og veltrimmet bikinibabe.

Ydermere påstår hun, at flere folk har fortalt hende, at hun går fra at være en 5 ud af 10 til at være en 10 ud af 10, når hun skifter fra sin hverdagspåklædning ud med en bikini eller lignende. Det skriver Daily Star.

Det afslører hun i en video, som hun har valgt at dele på det sociale medie TikTok under brugernavnet @Alienivyy. Hun er en ganske populær kvinde på TikTok, hvor hun i skrivende stund har mere end 15.000 følgere og mere end 84.000 likes.

I videoen viser hun, hvor meget hun forvandler sig, når hun skifter sin hverdagspåklædning, der består af en hvid rullekravetrøje, en sort nederdel og et par sorte strømpebukser, ud med en pink bikini.

Miss Alice, der ser ud til at have extensions i håret og fillers i læberne, viser i videoen sin solbrune krop frem. Samtidig afslører hun også, at der under hendes lærerpåklædning gemmer sig slanke, lange ben, veltrænede mavemuskler og store bryster.

Som tekst til videoen, har hun skrevet: 'Folk siger, at jeg går fra en 5'er til en 10'er i en bikini', hvilket hun selv følger op med at skrive: 'Sandt'.

På kort tid er videoen blevet populær, og har derfor fået mere end 130.000 visninger. I kommentarfeltet har mange dog taget sig tid til at fortælle hun, at hun er lige smuk på begge billeder.

"Allerede en 10 ud af 10 på det første," er der en person, der har skrevet, mens en anden har valgt at fatte sig i korthed, og blot har skrevet: "Wow."

"Jeg blev helt målløs, men helt sikkert en 10'er," lød det fra en tredje bruger, som bliver bakket op af en fjerde: "Jeg tvivlede helt alvorligt på det, men så... Bum!"

Generelt er der rigtig mange, der roser hende for hendes smukke udseende. En stor del af dem, der har kommenteret, holder dog fast i, at de synes, at hun allerede var en 10'er på skalaen, inden hun skiftede til sin bikini.