Skrækscenarie: Barn gled ud af skilift

Foto: Twitter

En skilift er vidunderlig, når man skal skynde sig op til toppen af en bakke for at nyde turen ned. Nogle gange går tingene dog ikke helt så nemt. Det viser en video fra Canada os, da en dreng glider ud af en skilift og må hænge for livet i armene indtil liften når toppen af bakken.

Drengen glider allerede fra starten af turen i sit sæde og må derfor hænge fast i armene på hele turen op ad bakken. Det hele skete i Saskatchewan skiområdet i Canada og blev fanget på video af en af de skiturister, der sad i en lift bag ved drengen.

Her blev der råbt opmuntrende kommentarer, så drengen fik styrke nok til at holde sig i armene hele vejen op ad bakken. Turen op ad bakken varer i næsten to minutter fortæller Aaron Archand, der var manden, der fangede klippet fra liften bagved drengen.

Efter turen op ad bakken kan drengen endelig give slip og en af områdets medarbejdere iler til hjælp. Drengen ser dog ikke ud til at have lidt nogen overlast.

Hvert eneste år sker der mange skiulykker og mange af dem er så alvorlige, at skiturister mister livet. I år er antallet af skiturister på et uhørt lavt niveau grundet covid-19-restriktioner, men der er nok mange, der drømmer om muligheden for at kunne tage afsted og nyde sneen i alperne og få muligheden for at suse ned ad bakkerne.

Læs også

Vilde valgløfter: En tur til månen og et 100 meter højt isbjerg

 

 

 

 

Dagens Gossip