Skulle på date med fyr: Droppede ham med det samme, da hun gjorde alarmerende fund i hans bil

Foto: Privat

Hun skulle på date med en fyr, men besluttede at droppe ham med det samme, da hun gjorde et ulækkert fund i hans bil.

En kvinde besluttede sig for at droppe en fyr, hun skal på date med, lige efter han havde samlet hende op. Hun så nemlig noget alarmerende i hans bil.

Kvinden har selv delt sin historie på TikTok under navnet @teetee135xo. I en video afslører hun, at hun lige havde mødt ham om, og da hun satte sig ind i hans bil, blev hun chokeret over den indvendige tilstand.

Læs også

TV 2-program undskylder kæmpe brøler

Bilen var nemlig fyldt til randen med affald, hvilket omfatter affald fra McDonald's, brugte sugerør overalt, resterne af en chokoladebar og meget mere.

"Det er sikkert at sige, at jeg ikke kommer til at se ham igen," skriver hun, og afslører, at det var første gang, hun mødte fyren.

I videoen, som har fået titlen 'Lugter værre, end det ser ud', filmer hun den store mængde rod og affald, der ligger ved sine fødder. Med andre ord viser hun, at manden bruger sin bil som skraldespand.

Hendes video endte hurtigt med at gå viralt, og er nu blevet set næsten tre millioner gange. Derudover videoen også blevet oversvømmet med kommentarer.

"Hvis det er hans bil, hvordan ser hans hus så ud. Eller endnu værre - hans underbukser," skriver en bruger.

"Hvorfor ville han overhovedet hente en date i det der? Det her er hans bil. Hvordan ser hans hus så ud? Bare nej," skriver en anden.

"Jeg ville ikke engang sætte mig ind i den bil," skriver en tredje.

Kort efter at have delt den første video, delte hun en ny video, hvori hun forklarede, at fyren, der havde inviteret hende med date, havde set videoen og taget kontakt til hende.

"Han gjorde sin bil rent og vil hente mig til en ny date, fordi han så, at TikTok-videoen gik viralt," sagde hun.

Hun afslørede dog ikke noget om, hvorvidt hun besluttede sig for at tage imod hans tilbud om at tage med på en ny date.

Læs også

DMI udsender varsel: Kraftigt regnvejr på vej

 

 

Dagens Gossip