Skummel bagtanke: Gift mand forgiftede sin gravide elskerinde

Foto: Privat

En gift mand forgiftede angiveligt sin gravide elskerinde, fordi han ikke ville have et barn med hende.

41-årige Darren Burke fra Windsor, Berkshire i Storbritannien er blevet anklaget for at have forgiftet sin elskerinde med lægemidlet mifepriston.

Det skriver The Sun.

Læs også

James Price stopper i 'Cirkusrevyen': Her er årsagen

Mifepriston er et lægemiddel, der bruges til at forårsage aborter. Typisk bliver det brugt i kombination med misoprostol for at få en abort under graviditet. I de første 63 dage af graviditeten er denne kombination er 97% effektiv.

Det er et lægemiddel, der er i stand til at blokere på et hormon, der hedder progestoren. Det er et hormon, der er nødvendigt, hvis en graviditet skal fortsætte.

Foto: Facebook

Darren Burke var i retten i Ealing Magistrates Court fredag, hvor han ikke ønskede at udtale sig omkring sagen. Det eneste tidspunkt, hvor han udtalte sig, var i forbindelse med bekræftelsen af sit navn, fødselsdato og adresse, skriver Daily Mirror.

Han arbejder for det britiske indenrigsministerium, hvor han er ansvarlig for alarmtjenestens mobilkommunikationsprogram. Mere specifikt besidder han derfor en stilling som vicedirektør inden for det britiske indenrigsministerium.

Den 41-årige Darren Burke ønskede - som sagt - ikke at udtale sig i retten, hvor han står anklaget for på ulovlig vis at have fremskaffet sig et lægemiddel til at forårsage en abort, og at forårsage en abort med gift.

Foto: LinkedIn

"Jeg forstår, at klageren er en elskerinde. Tiltalte er gift med børn, og hun er en elskerinde," udtalte anklager Beata Murphy i retten.

Burke kom ud mod kaution, og skal på en senere dato møde i retten igen. Denne gang skal han møde op i Isleworth Crown Court.

Læs også

Rygterne om Putins helbred tager til: Falder i søvn midt i møde

 

 

Dagens Gossip