Slange fundet med rund mave - røntgen afslører dens seneste måltid

Nils Würtzenfeld

387 uger siden

|

09/02/2017
Viralt
Foto: Townsville Snakehandler
Foto: Townsville Snakehandler
I Australien har en sulten slange for nylig kastet sig over et særpræget måltid.

Dagens topnyheder

Slanger er kendt for at være forslugne, men for nylig havde en pytonslange alligevel gabt over mere, end den kunne sluge. Sådan da.

Det var i hvert fald en flok måbende ansatte, der i mandags kunne spærre øjnene op i Townsville Snakehandler – et lokalt slangeinternat i den australske by Townsville. Det skriver Daily Mail.

Èn af internatets pytonlanger havde nemlig erhvervet sig en ordentlig bule midt på bugen, som i første omgang var svær at finde en forklaring på.

Derfor tog ejeren af Townsville Snakehandler, Brian West den 1,5 meter lange slange med til byens dyrlæge, hvor den fik en til røntgenundersøgelse, der med det samme kunne afsløre, hvad den glubske slange havde slugt.

Billederne viste nemlig, at det lange krybdyr havde forsøgt at fortære en tennisbold, der dog havde sat sig fast halvejs nede i maven på det grådige dyr.

Foto: Townsville Snakehandler

Foto: Townsville Snakehandler

Tennisolden havde dog ikke ligget i slangens bug særlig længe, og derfor besluttede man sig for langsomt at massere den op igen.

I 20 minutter forsøgte dyrlægen Trish Prendergast, at hente den rundt bold op af halsen på den utilfredse slange, og til sidst lykkes det.

- Den har sikkert lugtet af mad, måske frøer, lyder det fra Trish Prendergast som en forklaring på, hvorfor i alverden slangen har valgt at kaste sin sult på en tennisbold.

Foto: Townsville Snakehandler

Foto: Townsville Snakehandler

Foto: Townsville Snakehandler

Foto: Townsville Snakehandler

Det er dog ikke første gang, at noget lignende er sket for Brian West og hans kolleger hos Townsville Snakehandler.

- Cirka hvert halve år oplever vi at finde et eller andet mærkeligt i maverne på nogen af vores slanger. For eksempel golfbolde eller porcelæn-æg, lyder det fra Brian West.

Selvom slangen bestemt ikke var tilfreds med at få tvangsfjernet sit overvældende måltid, så forsikrer Brian West, at den knap så kræsne pyton nok skal komme sig ovenpå oplevelsen.

Du kan se videoen er den særprægede 'kæbemassage' herunder: