Små børn skræmt for livet: Gorillaer dyrker oral få meter fra gæsterne i zoo

Foto: Privat

To gorillaer gav gæsterne i en zoologisk have et show, de næppe havde forventet at skulle overvære

To opstemt gorillaer efterlod forældre og børn i chok, da de begyndte at udføre oralsex på hinanden få meter fra glasset til deres indhegning.

Læs også

37-årig mand stjal fra supermarked: Du gætter aldrig hvor politiet fandt ham

De chokerende scener fandt sted i Bronx Zoo i New York City sidste år. Blandt dem, der overværede gorillaernes eskapader, var en far, der havde taget sine børn med i den zoologiske have.

"Jeg var chokeret og anede ikke, at det var en 'naturlig' handling," har faren forklaret til New York Post.

I et videoklip, der viser episoden, som på kort tid er gået viralt, kan man se de to gorillaer nærme sig hinanden. Først lignede det dog, at de blot lagde an til at give hinanden et kram.

"Aww," kan man høre faren sige, mens han optager de to gorillaer, der pludselig kaster sig ud i noget helt andet, end manden havde forventet.

Hurtigt udvikler det sig til en noget mere seksuel handling, da den ene af de to gorillaer skubber sin partner ned mod sit kønsorgan.

Hvad der fulgte derefter, fik hurtigt flere af de tilstedeværende forældre, som ellers var i fuld gang med at filme og tage billeder med deres børn, til at sige til deres børn, at de ikke skulle kigge.

"Åh nej! Åh Gud," siger en far, der nærmest er i chok over, hvad han er blevet vidne til, hvorefter han siger til sit barn: "Kig ikke!"

De fleste børn fandt det heldigvis blot morsomt, da man kan høre flere drenge og piger fnise, mens deres forældre holder dem for øjnene, så de ikke kan se noget.

"Jeg var ved gorillaburet med min fireårige datter og niece," forklarede en far til New York Post, inden han fortsatte:

"Min kone var nødt til at blive udenfor med min sovende søn, så jeg ville optage en masse video. Så skete denne magi."

Klippet blev efterfølgende delt på Twitter, hvor flere seere lavede en joke ud af de seksuelle eskapader.

Læs også

73-årig mand tæt på at blive dræbt af bæver

"Når som helst, hvor som helst. Jeg er ligeglad med, hvem der er i nærheden," skrev en person blandt andet, hvilket blev efterfulgt af grinende smiley.

Læs også

Skifter til konkurrenten: DR henter populær TV2-vært

 

 

Dagens Gossip