Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

Foto: Polfoto

Politiet sender snart mange nye fotovogne ud på vejene - sådan slipper du for bøderne.

Politiet har investeret i 75 nye fotovogne, som med opdateret teknik skal fange endnu flere bilister med tung speederfod. Tidligere var det nemlig sådan, at mange billeder måtte kasseres, da kvaliteten var for dårlig.

Læs også: Se listen: Her står politiets fotovogne

Men med ny risiko følger også nye metoder til at undgå at modtage de trælse rudekuverter, og det har folkene på finddetbilligt fundet en smart metode til. En metode, som har spredt sig på internettet med lynets hast.

Man vil ikke gå ind i den politiske eller ideologiske debat omkring fartbøder, men blot hjælpe læserne med at spare penge, så de har udviklet en smart metode til at undgå at gå i fotofælderne. Metoden er 100% sikker, og virker hver gang. Ligeledes er den også lovlig, og man regner ikke med, at den bliver forbudt i nærmeste fremtid. En repræsentant fra politiet erkender også, at de ikke kan stille noget op mod denne metode.

Sådan fungerer det
Først og fremmest er det vigtigt at forstå de gældende hastighedsgrænser. Hvis ikke andet er skiltet, så gælder reglerne for vejtypen.

Det vil sige:

  • 50 km/t i byerne.
  • 80 km/t på landevej.
  • 130 km/t på motorvej.

Ydermere, så kan der være områder, hvor der gælder en særskilt hastighedsgrænse. Fx er der i de større byer boligområder, hvor grænsen er på 40 km/t.

Når du har orienteret dig om den gældende hastighedsgrænse, så skal du kunne aflæse hastigheden i din egen bil. Nogle speedometre er digitale, mens andre er mere traditionelle. 

Foto: Finddetbilligt.dk

Nu kommer tricket så. Du skal sørge for, at hastigheden som vises på speedometret, ikke overstiger hastighedgrænsen for den vej, hvor du kører. Politiet må nemlig ikke give bøder til bilister, som overholder reglerne.

Kør sikkert, og god fornøjelse i trafikken.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip