Smed sin baby i poolen: Nu får hun dødstrusler

Foto: Privat

En mor er havnet i modvind på nettet, efter at have delt en video på, hvori det ses, at en svømmetræner smider hendes søn i poolen

27-årige Krysta Meyer er kommet i modvind på nettet, efter at have delt en video på TikTok, hvori hun viser, hvordan hendes otte måneder gamle søn lærer at svømme.

Faktisk er det så slemt, at hun har modtaget flere dødstrusler fra folk, der er forargede over hendes video. I videoen ser man, hvordan Krystas otte måneder gamle søn, Oliver, smides i vandet af en svømmetræner i forbindelse med en svømmetræning.

Læs også

ALDI tilbagekalder produkt: Brug det ikke

Videoen viser, at svømmetræneren smider den lille dreng i poolen, inden hun selv hopper ned i poolen. Da hun kommer ned i poolen, roser hun den lille dreng, fordi han selv formåede at vende sig i vandet, så han kunne trække vejret.

Denne fremgangsmåde, som træneren bruger til at lære den lille dreng at svømme, er dog ikke gået i god jord hos alle.

"Oliver imponerer mig hver uge," skriver Krysta på TikTok, hvor hun også understreger, at hun er meget stolt af, hvor hurtigt han lærer.

"Jeg kan næsten ikke tro, at han kun har gået til svømning i to måneder og lærer så hurtigt. Han er som en lille fisk," skriver hun også.

Som tidligere angivet, er det dog ikke alle, der er lige imponerede. Det er der mange, der ikke har holdt for sig selv, for Krysta har nemlig fået mange vrede kommentarer - og tilmed også trusler på livet.

"Den lille dreng svømmer ikke. Han kæmper for sit liv," skriver en bruger blandt andet i kommentarfeltet på videoen på det sociale medie.

I et interview med BuzzFeed forklarer Krysta, at hun har fået rigtig mange kommentarer og henvendelser, efter at have delt videoen. Videoen nåede at få intet mindre end 57 millioner visninger, inden den blev fjernet fra platformen.

"Mange ser bare et barn blive kastet i vandet i tænker: "Det er ikke godt! Det skal man ikke gøre!'. Jeg har fået dødstrusler. Jeg har oplevet folk fortælle mig, at jeg er en frygtelig mor, og at jeg udsætter mine børn for livsfare og giver dem traumer," lyder det fra Krysta.

På trods af, at hendes video ikke er blevet taget lige godt imod af alle, har hun valgt at dele den på det sociale medie igen, efter at den er blevet fjernet.

 

Læs også

'Jeg har været i seng med over 16.000 mænd - men min forlovede elsker mig alligevel'

 

 

Dagens Gossip