Sødeste video i år: Baby spiller trommer, misser ikke et eneste beat

Her sidder Theo og spiller trommer. Foto: Twitter

Det er fantastisk når helt små børn viser deres entusiasme og deres evner. Denne lille baby viser, at det aldrig er for tidligt at samle trommestikkerne op.

Det er med smil op til begge ører, at denne video afspilles. Videoen har taget Twitter med storm, da den første gang blev delt af Rex Chapman.

I videoen ser man den lille dreng Theo Magoo, der er i gang med at spille trommer. I baggrunden hører man faren synge.

Drengens professionelle adfærd bag trommerne giver masser af likes på sociale medier, og det er da også vildt, hvor godt den lille dreng spiller trommer.

Midt i jam-sessionen får drengen ondt i fingeren, da han rammer sig selv med trommestikken. Så må far Magoo komme forbi og puste på fingeren, så den lille dreng kan spille videre. Det er sødt med sødt på.

 

For noget tid siden var det en to-årig dreng, der tog Internettet med storn, da han fik en Golden Buzzer ved et talentshow.

Hugo Molina hed drengen, der måske lignede enhver anden 2-årig, men han havde et helt særligt talent. Nu får Hugo Molina dog kamp til stregen, når Theo Magoo spiller op til trommekamp.

Hvem af de to drenge synes du er bedst? Mon ikke Theo Magoo også ville kunne få en billet til de store talentkonkurrencer, hvis han fik lyst til at stille op.

Læs også

2-årig dreng får golden buzzer til talentshow

 

 

 

Dagens Gossip