Søn overrasker sin mor efter syv måneder: Hendes reaktion er slet ikke som forventet

Foto: TikTok

En søn, der ikke havde set sin mor i syv måneder, besluttede at overraskende hende. Hendes reaktion var næppe, hvad han havde forventet

I løbet af det seneste års tid, er der mange, der har været forhindret i at besøge deres kære grundet coronapandemien.

Læs også

Kæresten skulle aldrig have taget dette foto: Det afslørede utroskab

En ung mand stod i netop denne situation, da han var flyttet til udlandet under pandemien. Derfor havde han ikke set sin mor i syv måneder, da han endelig fik muligheden for at overraske hende.

Da restriktionerne gav ham mulighed for at rejse hjem, besluttede han sig for at gøre det. Han besluttede dog, at han ikke ville fortælle sin mor om hans plan. Han ville nemlig dukke uanmeldt op og lade som om, at han var et pizzabud.

"Jeg flyttede til udlandet for syv måneder siden og har ikke kunnet komme hjem på grund af restriktioner," fortæller han i en video, han har delt på TikTok.

"Jeg fortalte min mor, at jeg havde bestilt takeaway til hende, som en overraskelse, og dette var hendes reaktion på, at jeg leverede den," fortsatte han.

Idet han træder ind i indkørslen, starter han sin video med stor selvsikkerhed, da han er overbevist om, at han vil få en glædelig reaktion fra sin mor. Han banker herefter på døren og venter tålmodigt.

Da hun åbner døren, kigger hun knap på pizzabuddet (hendes søn), men siger blot 'hej', mens både øjne og hænder er rettet mod pizzaen. Herefter gør hun sig faktisk klar til at lukke døren.

På dette tidspunkt gør det op for manden, at hans mor endnu ikke har opdaget, at det er ham, der leverer pizzaen. Derfor forsøger han at spørge: "Får jeg ikke drikkepenge?"

Hans mor virker noget chokeret over spørgsmålet, men alligevel opdager hun ikke, at det faktisk er hendes egen søn, der er i færd med at aflevere en pizza til hende.

@sch120591

I surprise delivered a pizza to my mam after being out of the country for 7 months due to restrictions #suprise #papajohns #prank @papajohnsukofficial

♬ original sound - ...
I surprise delivered a pizza to my mam after being out of the country for 7 months due to restrictions #suprise #papajohns #prank @papajohnsukofficial

"Tja, ikke fordi du bad om det," siger hun akavet, og da hun kigger på ham, går det endelig op for hende, hvem det er.

Den eneste reaktion, sønnen får er, at hans mor siger: "Du joker."

Sønnen begynder herefter at grine og siger hej til sin mor, der siger hej tilbage. Dernæst laver hun en vittighed om hans seng, som er vanskelig at høre.

Flere af de mange personer, der har set videoen, er meget chokerede over morens reaktion. Det har fået en række af dem til at skrive, at de ikke engang ville gide at overraske deres mor, hvis de fik denne reaktion.

"Hvis min mor reagerede sådan, ville jeg flytte permanent til udlandet," skriver en person, mens en anden kommenterer:

"Hun virkede ikke specielt glad for at se dig for at være ærlig. Du skulle have trukket den længere ud."

"Undskyld, men hvilken reaktion er det," skriver en tredje person, der tydeligvis mener, at sønnen havde fortjent at få en helt anden reaktion fra sin mor.

I en anden video, som sønnen efterfølgende har delt på TikTok, giver han en kort forklaring til dem, der beskylder hans mor for ikke at være begejstret for at se ham.

"Hun vil gerne have, at alle ved, at hun var fuldstændig i chok, og at hun græd meget bagefter," siger han, og fortsætter:

@sch120591

Reply to @dgs975

♬ original sound - ...
Reply to @dgs975

"Hun hader Papa Johns, men jeg elsker det, så da hun så, at det var Papa Johns, blev hun straks skuffet, men jeg nød det. Jeg tror, hendes had til Papa Johns er større end hendes kærlighed til mig."

Læs også

Mor sender sin søn i skole iført jule-sweater - det burde hun virkelig ikke have gjort

 

Dagens Gossip