Solgte sin dødfødte babys tremmeseng: Køberen vendte tilbage en uge senere med en stor overraskelse

27/03/2023 14:08

Henrik R

Viralt
Foto: Fox
Foto: Fox
En amerikansk mors historie om en hjertevarm gestus fra en fremmed bringer fortsat tårer frem over hele verden.

Mest læste i dag

Valerie Watts fra den amerikanske stat Minnesota havde længe set frem til at blive mor og havde stolt båret sit ufødte barn i næsten ni måneder, men da dagen endelig nærmede sig, skete der noget forfærdeligt. 

Valerie syntes ikke, at babyen bevægede sig, som den plejede, og ved et lægetjek viste det sig desværre, at lille Noah på tragisk vis var død inde i sin mors mave få dage før den forventede fødsel.

Ikke overraskende var Valerie knust og fortvivlet, og hele barneværelset blev derfor lukket af, og døren blev ikke åbnet i mere end et år. 

Den tragiske hændelse skete i starten af 2013, men historien rører stadig folk verden over på grund af en hjertevarm gestus fra en fremmed.

Ifølge Sosialnytt satte Valerie nemlig Noahs ting og møbler til salg i maj 2014 ved at lave et loppemarked i sin forhave - det var tid til at komme videre. 

En mand ved navn Gerald ankom til loppemarkedet sammen med sin kone, og de to valgte at købe Noahs tremmeseng, som den lille baby desværre aldrig selv fik lov at ligge i. 

Imens Gerald kiggede videre rundt på loppemarkedet, så talte hans kone med Valerie, og da hun spurgte ind til Valeries barn, så fik hun den forfærdelige historie fortalt. 

Parret kørte hjem med deres nye tremmeseng, og på vej hjem i bilen fortalte Geralds kone ham den frygtelige historie, og derfor besluttede Gerald straks, at Valerie skulle have sengen tilbage.

"På vej hjem besluttede vi, at vuggen skulle tilbage," fortalte Gerald således dengang til Fox9. 

Parret var dog godt klar over, at Valerie ikke ønskede at have sengen stående, som den var, da den mindede hende for meget om Noah, og Gerald fik derfor en genial ide.

Foto: Fox9

Han gik i gang med at bygge sengen om til en fin stol, som han efter en uge blev færdig med og forærede til Valerie, som brød ud i gråd, da hun så den smukke gave, som kunne stå i hendes hjem som et evigt minde om Noah.