Stedmor stemplet som 'ren ondskab': Hvad hun bad sin forlovede om, er utilgiveligt

Foto: Shutterstock.com

En stedmor, og kommende mor til sit eget barn, er blevet mødt af massiv modvind, efter at have tilstået, at hun vil have sin forlovede til at bortadoptere sin fireårige datter.

Der findes flere eventyr, der byder på onde stedmødre og grusomme straffe, de udsætter deres stedbørn for.

Men det ser ud til, at det åbenbart ikke er begrænset til eventyr, da det også sker i det virkelig liv, hvis man skal tro et opslag på Facebook. Det skriver Mirror.

Læs også

Blev gift efter 'magisk frieri': To uger efter brylluppet smed manden bomben

En unavngiven stedmor har delt et opslag på Facebook, hvori hun søger råd hos en populær coach. Efterfølgende har hendes opslag skabt stor vrede og forargelse på det sociale medie.

I sit opslag på det sociale medie skrev hun, at hun er gravid i syvende måned med en lille pige, og at hun ikke kan vente til barnet kommer til verden. Hun har dog et lille problem: sin forlovedes datter.

Hun afslørede også i oplaget, at hendes partner er enke, og er den eneste værge og forælder for hans lille fireårige pige.

Og på trods af, at hun ved, at barnet ikke længere har en mor, ønsker hun tilsyneladende, at hun også skal miste sin far.

Det, som hun spurgte den førnævnte coach om hjælp til, var at finde en måde, hvorpå hun bedst kunne bede sin forlovede om at skille sig af med hans egen fireårige datter.

"Jeg er ikke stedmor-typen, og jeg ved, at jeg ikke vil behandle hans datter på samme måde, som jeg vil behandle vores barn," skrev hun i sit opslag, og fortsatte:

"For at være helt ærlig, så går hun mig på nerverne."

Hun skrev også i sit opslag, at barnet er minder om og ligner hendes afdøde mor på en prik, og at hun er meget 'knyttet' til sin far.

"Jeg er bekymret for, at det vil tage noget væk fra mit barns bånd til hendes far," skrev hun.

"Dybest set vil jeg bede min forlovede om at skille sig af med hende. Hun kan bo hos sine bedsteforældre."

"Jeg er ikke et dårligt menneske. Jeg passer bare på mit barn og sørger for, at hun får al sin fars opmærksomhed, uden at hendes 'storesøster' skal bryde ind."

Folk, der stødte på hendes opslag, var hurtige til at stemple hende som 'ren ondskab'. Det var tydeligt at se, at der var ikke var mange, der var enige med hende.

"Jeg håber, din forlovede indser, at han er ved at gifte sig med den forkerte kvinde, fordi den rigtige kvinde ville elske og opdrage den smukke lille pige som sin egen," skrev en person som kommentar til opslaget.

"Den stakkels baby mistede sin mor, og du vil tage hendes far væk? Jeg håber, du bliver dumpet med det samme," lød det fra en anden, mens en tredje skrev:

"Det gjorde mig bogstaveligt talt dårlig at læse. Den stakkels lille pige fortjener så meget mere end den tøs."

Andre stillede spørgsmålstegn ved, om folk nogensinde kunne være så grusomme i det virkelige liv, og det fik en bruger til at melde sig på banen med sin egen lignende oplevelse.

"Det sker. Min mors kæreste ville have hende til at flytte ind hos ham og overlade mine små brødre til mig. Bare fordi han ville have opmærksomheden helt for sig selv," skrev vedkommende.

Læs også

Regeringen melder ud: I 2023 bliver det forbudt

 

 

Dagens Gossip