Steves utroskab blev afsløret i avisen: Nu griner tusindvis

Foto: Facebook

En mand kun kendt som Steve fik sig en ordentlig lærestreg, da han tilsyneladende havde været sin kæreste utro.

Utroskab er noget, der virkelig deler vandene. 

Det kan uden tvivl være gift for et forhold, men mens nogle mener, at det nærmest bør straffes med døden, mener andre, at det er helt i orden.

Læs også

Voldsom varme skaber tørke: Aldi-butik sætter loft på køb af flaskevand

En kvinde ved navn Jenny hører dog ikke til den sidstnævnte kategori. 

Det kan man fornemme i en kæmpestor annonce, som hun har fået trygt i den australske avis 'Mackay and Whitsundat Life'.

Her har hun ifølge Unilad betalt for at få en reklame, som dækker én hel side, trykt i avisen, og tekstens indhold har fået et billede af avissiden til at gå viralt. 

I 'reklamen' står der: "Kære Steve, jeg håber du er glad sammen med hende. Nu vil hele byen finde ud af, hvilken beskidt, utro kæreste du er. Hilsen Jenny."

I bunden af siden står der desuden: "PS. Jeg købte den her reklame med dit dankort."

'Reklamen' skabte så meget morskab og påstyr i lokalsamfundet, at selskabet bag avisen i torsdags valgte at lægge et billede af den op på deres Facebook-side med teksten: 

"[...] Vi er blevet oversvømmet med dusinvis af beskeder denne morgen omkring reklamen på side 4 af Mackay Life - Da der er for mange [red. beskeder] til at svare på dem; vil vi gerne kommentere på det her."

Opslaget fortsætter: "1. Vi ved IKKE, hvem Steve er, men han har åbenbart været meget meget slem. 2. Vi vil ikke afsløre detaljer om Jenny. 3. Vi har ikke taget betaling fra omtalte dankort."

Artiklen fortsætter under opslaget...

Opslaget har i skrivende stund fået 3.600 'likes' og er blevet delt omkring 2.000 gange på få dage. 

Hundredevis har desuden kommenteret, og én bruger ved navn Jennie har for eksempel skrevet: "Jeg er en Jenny, og min Steve var mig utro... Så jeg elsker det her!! Ville ønske, at jeg gjorde det!"

Andre har blot 'tagget' deres venner eller lavet 'emojis' der griner, mens enkelte i kommentarfeltet påpeger, at det godt kunne være en fiks ide fra avisens marketingshold. 

"Det er et reklametrick," har én således skrevet, ligesom en anden har skrevet: "Sikkert en lys ide fra Scotty i marketingsafdelingen."

Læs også

Russerne strømmer ind over de danske grænser som aldrig før: Minister er forundret

 

 

 

 

Dagens Gossip