Stor brøler: TikTok-stjerne forvekslede Airpod med pille

Foto: TikTok

TikTok stjerne er gået viralt med en video, som beskriver en ualmindelig uheldig oplevelse.

Carli Bellmer er gået viralt på TikTok på grund af en noget pinlig brøler.

Carli har som rigtig mange andre mennesker et par smarte, trådløse hovedtelefoner. I dette tilfælde er der tale om Apples Airpods, som er formet som en lille, rund og hvid øredut.

Læs også

EU stopper flytrafik

Derfor kan man ved en fejl godt komme til at forveksle hovedtelefoner med en anden genstand. Og det er netop hvad der er sket for Carli, som nu fortryder hendes uopmærksomhed i stor stil.

På mediet TikTok har Carli via flere videoer forklaret, hvordan hun en aften ved sengetid fik forvekslet en Airpod med en ipren pille.

Carli fortæller, at hun gik i seng med en AirPod i den ene hånd og en hovedpinepille i den anden hånd.

Men hun fik de to, små hvide tingester forvekslet, og hun kom derfor til at skylle sin ene AirPod ned i maven i stedet for den tiltænkte smertestillende pille.

@iamcarliiib

For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my #airpod and an ibuprofen. Here to share awareness #LevisMusicProject #fyp

♬ Oh No - Kreepa
For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my #airpod and an ibuprofen. Here to share awareness #LevisMusicProject #fyp

“Pludseligt indså jeg, at det ikke var ibuprofen”, siger en grædende Carli i videoen, som nu er gået viralt på TikTok.

Flere betvivler, om det nu er rigtigt, at Carli har slugt sin AirPod, og hun viser derfor en video med en korrespondance med en ven efter slugningen.

Hun sender nemlig en talebesked til en ven om, at hun har slugt sin ene AirPod, men vennen kan ikke tyde beskeden, fordi lyden er helt mærkelig.

Det viser sig så, at AirPod'en inde i hendes mave stadig var koblet til hendes iPhone, og derfor optog den hendes talebesked inde fra maven.

@iamcarliiib

Reply to @bitchcraft____ #greenscreen

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY - Remix - Amaarae & Kali Uchis
Reply to @bitchcraft____  #greenscreen