Sygeplejerske sover med sin søn: Dagen efter ser hun mandens brev og tårerne vælter frem

Foto: Facebook

En træt sygeplejerske falder i søvn med sin søn. Da hun vågner dagen efter, ser hun sin mands brev og begynder at græde

Bobby bor i Gardendale i Alabama. Her bor han sammen med sin kone Rayena og deres søn. Rayena har ikke blot hænderne fulde som mor, men har også et stressende job som sygeplejerske.

Læs også

Kæresten til Albert Dyrlund bryder tavsheden

Én dag mente Bobby, at det var på sin plads at hædre sin kone, hvilket han besluttede at gøre, ved at dele et skriv på sin Facebook-profil. Siden han delte brevet til sin kone, er det gået viralt, og er blevet delt af mere end 200.000 personer.

Du kan læse hele hans brev til konen herunder:

"Dette er min kone, der sover. Om en time vågner hun, tager sit tøj på, og gør sig klar til arbejde.

De værktøjer og genstande, hun har brug for, for at udføre sit arbejde, vil blive samlet og tjekket grundigt. Hendes hår og makeup bliver klaret hurtigt. Hun vil beklage sig over, at hun ser forfærdelig ud. Jeg vil være uenig, og lave hende en kop kaffe.

Hun vil sætte sig på sofaen med sine ben krydset under hende og forsøge at drikke det, mens hun glædeligt leger med det lille barn, der kravler over hende.

Hun vil lejlighedsvis stirre tomt ud i luften, mens vi taler; stille og roligt forberede sig selv på den kommende vagt. Hun tror, jeg ikke lægger mærke til det.

Hun vil kysse barnet, hun vil kysse mig, og hun vil tage afsted og tage sig af mennesker, der har den værste dag i hele deres liv. Biluheld, skudsår, eksplosioner, forbrændinger og brud - fagfolk, fattige, præster, misbruger og prostituerede - mødre, fædre, sønner, døtre og familier - det er ligegyldigt, hvem du er, eller hvad der er sket med dig.

Hun vil passe på dig.

Hun vil komme hjem 14 timer efter og tage skoene af, som har trådt gennem blod, galde, tårer og ild fra ømme fødder og efterlade dem udenfor.

Nogle gange vil hun ikke tale om det. Nogle gange kan hun ikke vente med at tale om det. Nogle gange vil hun grine, indtil hun græder, og nogle gange vil hun bare græde - men uanset hvad, vil hun være klar til sin næste vagt.

Min kone er sygeplejerske. Min kone er en helt."

Læs også

Kvinde lagde to billeder af sig selv i trusser på nettet: Fik folk til at gå i selvsving

 

Dagens Gossip