Tatovør fanger tyv - giver ham en uforglemmelig tatovering i panden

webmaster

370 uger siden

|

13/06/2017
Viralt
'Jeg er en tyv og en taber', fik drengen skrevet i panden.
'Jeg er en tyv og en taber', fik drengen skrevet i panden.
Du må ikke stjæle. Hvis du gør, risikerer du at få tatoveret din forbrydelse i panden. Det var i hvert fald en teenagers oplevelse i Brasilien.

Dagens topnyheder

Jeg er en tyv og en taber.

De ord står nu indgraveret i panden på en ung brasiliansk fyr, der angiveligt forsøgte at stjæle en cykel fra en etbenet mand, men blev taget på fersk gerning. Det skriver Daily Mail.

Drengen blev fanget af den brasilianske tatovør Maycon Wesley, der fikserede knægten i en stol og filmede det, mens han tatoverede de portugiske ord i panden på den unge fyr: Eu sou ladrao e vacilao.

Ifølge lokale vidner var den 17-årige fyr rædselsslagen, mens tatovøren fyldte blæk i hans pande, og han forsvandt efterfølgende oven på hændelsen i fredags. Videoen er siden gået viralt på sociale medier.

Hans familie så den frygtelige optagelse på nettet og anmeldte tatovøren til politiet. Myndighederne arresterede 29-årige Maycon Wesley og hans medskyldige ven på 27 år, hvis stemmer optræder i videoen.

De er nu begge sigtet for tortur og har tilstået forbrydelsen, skriver CNN.

'Jeg er en tyv og en taber'. Foto: Reddit / YoSoyUnPayaso

Ifølge LadBible fortalte den unge fyr til det lokale medie Folha de S. Paulo, at tatovøren spurgte ham, hvad han syntes om at blive skrevet i panden.

- Jeg spurgte, om de i stedet ville tatovere min arm, men de grinede bare og sagde, at den skulle være i panden. Jeg tiggede dem om at brække mine arme og ben i stedet.

Men lige lidt hjalp det altså. Drengen blev tatoveret med store bogstavet lidt i panden og skal nu rende rundt med ordene resten af sit liv.

Den 17-årige fyr nægter at have forsøgt at stjæle cyklen, men siger, at han faldt over cyklen, fordi han var fuld.

Drengen forsvandt efter hændelsen i fredags og er ikke set siden. Wesley og Araujo hævder begge, at de slap teenageren fri efter at have givet ham tatoveringen, og at de ikke ved, hvor han befinder sig nu. 

Hvis du netop har fået blæk i huden, skal du holde dig fra at hoppe i vandet i mindst to uger. En 32-årig døde, efter han var i havet med sin 5 dage gamle tatovering, hvor han blev bidt af et kødædende insekt.