Teenager "kommer aldrig hjem" igen: Mor sendte afslørende besked til hele familien

Foto: TikTok / @tomwilliams773

En britisk teenager har meldt ud på TikTok, at han "aldrig kommer hjem" igen efter, at hans mor har lavet en midelst talt pinlig afsløring.

Den britiske teenager, Tom Williams, driver en TikTok-kanal (@tomwilliams773) med næsten 100 tusind følgere. Her deler han videoer fra sit liv, hvor han blandt andet giver tips til træning og viser sin muskuløse krop frem. 

I slutningen af december delte han en video, hvor man kan se en besked, som hans mor havde sendt i en WhatsApp gruppe kaldet 'Fam', som altså tilsyneladende kunne læses af hele den unge mands familie.

Læs også

WHO modsiger SSI: Genkender ikke det positive billede

I teksten til videoen skrev han: "Godt nytår, jeg kommer aldrig hjem," og i en kommentar til videoen skrev han: "Nogen som har et ekstra værelse? Jeg kommer aldrig hjem."

Grunden til den unge mands 'negative' atitude er, at der i beskeden stod: "Må jeg fjerne den falske vagina, der er i skuffen under din seng, Tom? Jeg ledte efter et lagen, hvis du tror, jeg var nysgerrig."

Foto: TikTok / @tomwilliams773

Manden er altså - forståeligt nok - blevet en smule pinlig berørt over, at hans mor har fundet hans sexlegetøj og ikke nok med det, så har hun også valgt at afsløre det i en besked til hele hans familie. 

Nu har Tom så selv valgt at dele beskeden på TikTok, hvor den indtil videre er blevet set næsten 1 million gange og har fået over 1000 kommentarer. 

Flertallet af de kommentarerne er til gengæld på Toms side og giver udtryk for, at det er dårlig stil af moren at dele det i familiegruppen på WhatsApp. Én bruger har således skrevet: "Dét lige der var en krænkelse," mens en anden skrev: "Familiegruppen [græde emoji]". 

Enkelte kommer også med råd og løsninger til, hvordan han kan vende hjem med en bevaret stolthed, og en bruger har således skrevet: "Bare sig 'du må hellere spørge far, jeg fandt den på hans værelse'."

En anden populær kommentar stiller spørgsmåltegn ved, hvad moderen forventede at få som svar. "Hvorfor ville hun overhovedet sige noget? Hvilket svar forventede hun? [græde emoji]," skrev vedkommende. 

Se videoen herunder.

@tomwilliams773

Happy new year, i am never going home #fyp #uni

♬ original sound - *Insert Name Here*
Happy new year, i am never going home #fyp #uni

 

Læs også

Blind kone melder sin mand savnet: Du gætter aldrig, hvor politiet fandt hans lig

 

 

 

Dagens Gossip