Thomas lader drone flyve over gammelt slot: Da han ser optagelsen, løber det ham koldt ned af ryggen

Foto: Youtube

En 41-årig mand optog ved et tilfælde noget højst uforklarligt, da hans drone fløj henover en gammel ridderborg.

Tirsdag i sidste uge købte engelske Thomas Arnold en drone, som han torsdag sendte på en flyvetur over Berkeley Castle i byen Berkeley i Gloucestershire i England.

I bestræbelserne på at filme den gamle borg fra oven fangede den 41-årige brite dog noget højst uventet på optagelserne, som i den grad fik ham til at spærre øjenene op. Det skriver The Mirror. 

Læs også

Anne Linnet reagerer på trist nyhed

Thomas Arnold har selv forklaret, at han pludselig mistede kontakten til sin drone, da den nærmede sig den gamle borg fra 11-hundredetallet. Han forsøgte gentagende gange at kalde dronen ned på jorden igen, men i 10 sekunder var kontakten helt væk.

Herefter adlød det lille flyvende objekt igen og returnerede til jorden, hvor Thomas Arnold pakkede den sammen og kørte til sit hjem i Dursley.

Det var først, da han var kommet hjem og gennemgik sine optagelser på tv’et, at han pludselig stivnede. For på optagelserne så han tydeligt, at noget uforklarligt red gennem slotsgården.

"Da optagelserne blev filmen, mistede dronen kontakten til den fjernstyring, som jeg havde på mig. Jeg trykkede på knappen til returflyvning, men det var først, da jeg kom hjem, at vi lagde mærke til, hvad jeg bedst kan beskrive som et genfærd, der krydsede gårdspladsen," forklarer Thomas Arnold.

Selv er dronefotografen overbevist om, at der er tale om spøgelset af en gammel ridder til hest.

"Da jeg så den (optagelsen red.) udbrød jeg; ‘min Gud - hvad var det!?’ Jeg begyndte at zoome ind og spole tilbage, og der var tydeligvis noget," lyder det fra Thomas Arnold, der tilføjer:

"Det fremgik soleklart - i dagslys og i HD-optagelse. Det er fantastisk!"

Thomas Arnold, der arbejder som tv-producer overvejede længe, om der blot var tale om røg, men ingen at skostenene i nærheden producerede røg, ligesom vindretningen i øvrigt blæste den modsatte vej af den, som den gennemsigtige skikkelse bevægede sig i.

Arnold har tilmed undersøgt andre muligheder, der kan havde forårsaget den mystiske skikkelse, men kan ikke komme på en logisk forklaring - udover genfærdet af en ridder til hest.

Vurder selv hvad der optræder i den mystiske optagelsen herunder:

 

Læs også

Galt eller genialt? Kvinde putter brystmælk i hovedet