Thomas raser over PostNord: ‘Hvordan kan I beholde min søns brev i halvanden måned?’

Skrevet af Emil Ryttergaard

10/07/2017
Da Thomas Pedersen forventningsfuldt sendte invitationer til sin søns store fødselsdagsfest, blev han rasende, da han fik et brev retur - halvanden måned senere.

Mest læste i dag

PostNord bliver hver dag bombarderet med vrede kunders utilfredse kommentarer, beskeder og videoer, hvor folks breve og post er blevet revet itu, spildt på eller decideret glemt. 

Men for Thomas Pedersen fra Maribo blev PostNords behandling af sønnens breve for meget for faderen, der har skrevet en syleskarp kommentar til PostNord på Facebook

- Den 15. maj sender jeg en forventningsfuld dreng i postkassen med invitationer til sin 14 års fødselsdag. Han skulle holde sit livs store fest i stedet for konfirmation. Brevene sendes som "slow-mail" og her må jeg tilstå, at I scorer topkarakter!, indleder Thomas Pedersen sit opslag. 

Men et brev til sønnens store fest nåede aldrig frem til modtageren, da PostNord først en måned senere opdager, at brevet ikke kunne afleveres på adressen. 

- Først den 28. juni opdager I, at der ikke er ‘afleveringsmulighed’ på adressen. Nu her den 4. juli har jeg fået brevet retur - 2,5 uge efter festen, får jeg så brevet retur, påsat label med fejl, skriver Thomas Pedersen.

Det har fået Thomas Pedersen til at droppe PostNord for fremtidige leverancer til både breve og pakker.

- Her har I nok mistet en kunde, for næste gang bruger vi en privat udbyder til både breve og pakker. Medmindre vi naturligvis skal have noget opbevaret eller gemt af vejen i et godt stykke tid - for det er da det eneste I er gode til, afslutter han sit opslag, mens han påpeger, at sønnen havde en god fest alligevel. 

Dagens.dk har været i kontakt med Thomas Pedersen, der dog ikke har fået noget svar fra PostNord på sit opslag. Til gengæld er Thomas' historie gået viralt og er siden d. 4. juli blevet delt næsten 400 gange. 

 

Læs selv hele Thomas Pedersens historie her: