"Tidsrejsende" forudså, at Italien vandt EM: Nu afslører han, hvilket land der vinder VM

Foto: Shutterstock

I en video på TikTok har en selverklæret tidsrejsende, som tidligere har ramt plet med sine spådomme op til flere gange, afsløret, hvilket land der vinder VM i fodbold.

VM i fodbold er i fuld gang. 

De danske drenge skal spille deres tredje kamp på onsdag, og selv om de to første kampe ikke gik som håbet, er der stadig mulighed for at gå videre i kampen om guldet.

Læs også

Nicolaj Kopernikus og Sara Maria Franch-Mærkedahl efterlyst: Stor dusør gives

Intet er nemlig afgjort endnu, og millioner af fans sidder derfor rundt omkring i verden og håber på, at netop deres lands hold går hele vejen til finalen og hiver trofæet med hjem. 

Én person er dog ikke særlig spændt, da han åbenbart allerede ved, hvem der vindet den eftertragtede titel. 

Han er nemlig én blandt mange TikTok'ere, som har udnævnt sig selv som "tidsrejsende," og i en video på det sociale medie har han nu afsløret, hvem der vinder dette års VM. 

Har ramt rigtigt flere gange før

"En tidsrejsende? Aaaargh..." tænker du måske lidt mistroisk, og vi er da helt sikkert mange, der har tænkt det samme. 

Denne tidsrejsende, som går under navnet @worldcuptimetraveller på TikTok, har dog ramt rigtigt med sine spådomme op til flere gange før. 

Han forudså for eksempel, at Italien og England skulle møde hinanden i EM-finalen sidste år, ligesom han forudså resultatet af den kamp. 

Han forudså desuden resultatet i kampen mellem England og Ukraine i samme turnering, og selvom mange påstår, at der er snyd med i billedet, så er flere stadig i tvivl. 

Én har således skrevet følgende i kommentarfeltet til den tidsrejsendes seneste spådom: "Hvis de to lande [red. Frankrig og Brasilien] ender i finalen, smider jeg hele min opsparing på Brasilien."

I videoen afsløres det nemlig, at Brasilien tilsyneladende vindet dette års VM efter en finale, som spilles mod Frankrig. 

Ifølge den tidsrejsende ender kampen 2-1 til Brasilien. 

Se blot herunder:

@football2goo

helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france

♬ Back in Time x Hung Up - Football2Go
helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france

Videoen er i skrivende stund blevet set mere end 20 millioner gange og har fået næsten to millioner 'likes'. 

Hvem, tror du, vinder VM?

Læs også

Revet væk fra hylderne i Bilka, Føtex og BR: Nu er det hele endt i mystik

 

 

 

Dagens Gossip