Tilbød at 'fjerne' folks ekskærester for 75 kroner: Så gik internettet amok

Foto: Twitter

En kvinde har i den grad fundet et hul i markedet, da hun på Twitter tilbød at 'fjerne' folks ekskærester for 75 kroner - kort efter eksploderede hendes indbakke.

Rigtig mange mennesker har en ekskæreste, men der er ikke særlig mange mennesker, der har en ekskæreste, som de kan lide. 

Det går nemlig desværre ofte sådan, at relationen mellem ekskærester enten slutter rigtig dårligt og bliver decideret ondskabsfuld, at den bliver utrolig akavet, eller at den simpelt bare glider ud i sandet.

Læs også

Pokerstjerne beskyldes for snyd: Hun havde 'den' i underlivet

Derfor er det også de færreste, som har lyst til at hænge et billede af sig selv og sin ekskæreste op på stuevæggen derhjemme, men hvad gør man så, hvis man har et virkelig godt billede, som dog lige bliver ødelagt af ekskærestens tilstedeværelse på billedet?

Man skriver til Twitter-brugeren @hexappeal

Bag profilen er der nemlig en kvinde, som er ualmindelig god til blandt andet photoshop og billedmanipulation, og hun må i den grad siges at have fundet et hul i markedet, da hun delte nedenstående opslag på Twitter:

 

I opslaget står der: "For $10 [red. 75 kroner] vil jeg redigere din eks ud af dit billede. Kun seriøse henvendelser," og efter delingen gik der ikke lang tid, før kvinden bag opslaget fik MANGE seriøse henvendelser. 

Der findes nemlig tilsyneladende rigtig mange mennesker, som gerne vil have fjernet deres ekskæreste fra et billede eller to. 

Det kan man se i Twitter-tråden til opslaget, hvor adskillige har delt det færdige resultat. Du kan se et par eksempler herunder (artiklen fortsætter under billederne):

"Venner, hun gjorde det virkelig godt," skriver en.

En anden skriver: "Hun gjorde det dælme."

Det er dog ikke alle, der har forstået den del, hvor der står "kun seriøse henvendelser."

I Twitter-tråden kan man nemlig blandt andet også se en, som forsøger at udkonkurrere hende med nedenstående tilbud, hvor prisen 'kun' lyder på $1 (red. 7,50 kroner), men hvor resultatet måske heller ikke er helt så godt. Bedøm selv:  

Foto: Twitter

En anden forsøger at starte en forretning, hvor vedkommende tilbyder helt at fjerne alle mennesker fra billeder med kæledyr,:

og andre vil hellere tilføje personer (eller dyr) til billeder.

Én har således skrevet: "$10  [red. 75 kroner] og jeg vil putte din eks tilbage, hvis i finder sammen igen," og en anden har skrevet: "Kan du redigere folk, som jeg aldrig vil have en chance hos, ind?"

En tredje har spurgt: "I stedet for at fjerne, kan du [så] tilføje alle mine katte i et lækkert gruppebillede? Hvor meget pr kat?"

Læs også

Politiet beslaglagde LEGO-kasse: Så gjorde de et skræmmende fund

 

 

 

 

 

Dagens Gossip