Tim gjorde skræmmende syn på togperron: Nu skaber hans billede vild debat

Foto: Tim Brown/Facebook

Et uhyggeligt billede af en lille dreng har spredt sig på nettet. Fotografen selv er chokeret over det svar, han fik, da han forsøgte at hjælpe.

Lørdag eftermiddag stod britiske Tim Brown og ventede på toget på Trowbridge-togstation i Wiltshire i England, da han pludselig fik øje på noget både chokerende og dødsensfarligt.

For lidt længere henne af perronen lå en lille dreng flat på maven med hovedet hængende henover skinnerne. Det skriver The Sun.

Det vilde syn fik straks Tim Brown fra Birmingham til at henvende sig til den mand, der var sammen med drengen samt to yngre piger for at advare dem mod faren ved at være så tæt på togskinnerne.

Ren Olsen-banden: Fire unge mænd stjal pengeskab fra campingplads - så klappede fælden

Tim Brown, der til dagligt arbejder hos Network Rail (en del af de britiske statsbaner, red.) blev dog mødt med et svar, der efterfølgende har fået ham til at skrive et Facebook-opslag om episoden.

- Fuldstændig ufatteligt. Jeg talte med ‘den voksne’, men hans svar var blot ‘toget kommer ikke endnu.’ Da jeg påpegede, at der muligvis kom andre tog som godstog eller ikke-skemalagte afgange, fik jeg svaret: ‘Det næste tog kommer først 16.38’, skriver Tim Brown på Facebook.

Det afvisende svar overrumplede i den grad Tim Brown, der skyndte sig at informere en vagt på stationen, hvorefter han igen forsøgte at forklare manden om faren ved dét, som drengen foretog sig.

Klam mand rager servitrice på numsen: Se nu hvad der sker med ham

- Efter at have snakket med vagten og forklaret manden, at folk er kommet alvorligt til skade eller blevet dræbt ved at gøre dette, fik jeg at vide (af den knap så ansvarlige voksen), at jeg var en pladderhumanist og at drengen blot ville kigge på skinnerne, lyder det fra Tim Brown.

Til sidst opgav han sit foretagende, men valgte at tage et billede af den yderst risikable situation, som han har delt i sit opslag. Alt sammen for at sætte fokus på faren ved at nærme sig skinnerne, samt folks rystende ligegyldighed.

Siden er opslaget bleve læst og delt tusindvis af gange, ligesom det i den grad har sat sind i kog hos folk, der ikke kan begribe, at man bare kan stå og se til, mens ens barn hænger ud over en togperron.

Haps! 28-årig mand tog bid af politibil og gik amok efter anholdelse

British Transport Police har siden opslaget gik viralt besluttet sig for at efterforske hændelsen. I den forbindelse efterlyser man vidner, der også var til stede på perronen.

I samme forbindelse opfordrer myndighederne til, at man under ingen omstændigheder nærmer sig togskinnerne.

- Hold jer i sikkerhed ved at tage afstand til perronens kant, bliv altid bag den gule line og lyt efter meddelelser, lyder det fra en talsperson fra Great Western Railway.

Du kan læse Tom Browns opslag herunder:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip