Trækker 19-årig pige i retten - fodrede due med pomfrit fra McDonalds

Emil Ryttergaard

402 uger siden

|

07/11/2016
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fordringen af duen tager en bizar drejning, da den 19-årige fik en bøde.

Dagens topnyheder

Dyrene må ikke fordres. Det er ligesom ikke så svært skulle man tro, når skilte i parker, dyrehaver og i Zoo alle sammen siger det samme. Mad til mennesker og til dyr er ikke det samme, men det er ikke alle der fattet det.

Alligevel var det fodringen af en due, der førte en mærkværdig sag med sig.

Da den 19-årige Lauren Paige-Smith ville fodre en due i parken med sin frokost, så en parkarbejder den unge kvinde, og spurgte efter hendes navn og adresse, skriver Metro.

Fik bøde for at smide affald
Men det var ikke en bøde for at fodre dyrene, men istedet en bøde på cirka 200 kroner for at smide affald i parken, hvilket fik den unge kvinde op i det røde felt:

- Jeg spurgte ham, om han tog gas på mig. Jeg fodrede jo fuglene, og fuglene spiste pomfritterne, så derfor er der ikke noget affald.  

Da Lauren nægtede at betale bøden, er hun nu blevet indkaldt i retten, og bødens størrelse er i den sammenhæng steget til cirka 800 kroner.

- Jeg kan slet ikke forstå, at jeg bliver straffet for en naturlig og venlig handling. Det hele er gået op i en spids, siger Lauren. 

Episoden fandt sted i den engelske by Swansea, hvor den unge kvinde altså nu er indkaldt i retten. Myndighederne i byen har endnu ikke kommenteret sagen.