Smed bunker af affald i skoven: Men skovsvinet glemte en detalje, som har ført politiet på sporet af ham

Hvis man har tænkt sig at ødelægge naturen og bryde loven, så skal man måske lige have en plan klar. En plan, der sørger for, at man ikke bliver fældet lige efter sin ugerning.

Det var næppe tilfældet for det skovsvin, der i sidste uge efterlod store dynger affald i et naturområde ved Lerskov Plantage nord for Aabenraa.

Vedkommende har nemlig ikke sorteret sit affald, og det er en stor fordel for politiet, der efter en gennemgang af affaldet har fundet papirer, der indikerer, hvem synderen er. Det skriver JV.

- Manden skal afgive forklaring til os. Det er jo ikke sikkert, at det er ham, der har smidt skraldet der, men det kunne jo tyde på det, siger sektionsleder hos Aabenraa Lokalpoliti, Sønke Iversen til JV.

Ifølge Lokalavisen har Lokalpolitiet i Aabenraa været på besøg hos det formodede skovsvin, men vedkommende var ikke hjemme.

Det var en cyklist på vej til arbejde, der opdagede det dumpede affald og gjorde politiet opmærksom på sagen, som nu er oprettet som en miljøovertrædelse.

Den årvågne cyklist, der arbejder hos forsyningsselskabet Arwos, tog billeder af affaldsbunkerne. Disse billeder blev siden delt på Arwos’ facebookside med en venlig men alvorlig opfordring til miljøovertræderen:

- Til dig der smed affald i Lerskov Plantage: Området er ikke en losseplads, men hvis du samler skidtet op på en trailer igen, hjælper vi gerne med sorteringen på vores genbrugsplads 3,9 km derfra. Vi har åbent til kl. 17 og i morgen fra kl 9.

Opslaget har fået masser af vrede borgere til tasterne, som er dybt forargede over, at nogen kan finde på at smide store mængder affald i naturen.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Til dig der smed affald i Lerskov Plantage: Området er ikke en losseplads, men hvis du samler skidtet op på en trailer...

Opslået af Arwos på 31. marts 2016

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip