Træt af mænd ikke møder op til dates: Nu deler Kristen sin ‘2-timers’-regel

Foto: TikTok.

Kristen Beatty er så træt af at blive ghostet, at hun har indført en ‘2 timers’-regel i sit datingliv.

Kender du til udtrykket ‘ghosting’? Det gør TikTok’eren Kristen Beatty.

Det går i alt sin enkelhed ud på, at eksempelvis en Tinder-flirt pludselig afbryder al kontakt. Det sker uden nogen advarsel eller begrundelse, og efterfølgende er der stilhed.

Læs også

Lukkede munden på konen med særlig besked ved morgenbordet: ”Hun sad og snakkede uafbrudt”

Kristen Beatty er så træt af at blive ghostet, at hun har indført en ‘2 timers’-regel i sit datingliv. Det fortæller hun i en video på TikTok. 

Hun forklarer, at hun nægter at bruge tid og energi på at gøre sig klar til dates, hvis hun ikke hører noget fra daten to timer inden deres aftalte mødetid.

Alt for mange gange har hun oplevet, at mændene bliver væk eller aflyser i sidste øjeblik.

I videoen forklarer hun: 

"Dette er nyt for mig, det er omkring klokken 19.00, og jeg har en date kl. 21.00 - jeg er ikke klar til date, har ikke ordnet hår og makeup, jeg er stadig i min pyjamas,” fortæller hun.

"Normalt ville jeg begynde at gøre mig klar eller i det mindste tænke på at blive klar, men alt for mange gange er jeg enten blevet ghostet, eller daten er aflyst i sidste øjeblik - efter at have gjort mig klar, og det er det mest irriterende.”

Foto: TikTok.

"Så jeg prøver det her, hvor jeg ikke gør mig klar, før jeg hører fra ham, fordi jeg føler, at jeg burde høre fra ham - to timer før daten starter,” siger Kristen.

I videoen kan man se, hvordan Kristen spiser aftensmad, og da klokken bliver 20.00, lyder det kort fra Kristen, mens hun tager en skefuld is fra Ben & Jerry's-bægeret.

“Han aflyste."

Videoen har fået næsten 140.000 likes og over 1.600 kommentarer. Du kan se den her:

Læs også

Særligt produkt er landet på hylderne: Nu er Aldi UK kommet i modvind

 

 

 

 

 

Dagens Gossip