Tre børn lod sig bide af sort enke: Troede de ville blive til Spider-Man

Foto: Shutterstock.com

Tre små brøde lod sig bide af en af verdens farligste edderkopper, da de troede, at de kunne blive til Spider-Man.

Der er rigtig mange børn med store drømme, der har ønsket at få superkræfter som en vaskeægte superhelt.

Særligt superhelten Spider-Man er en af de ‘letteste’ at blive til, da det blot kræver et bid fra en edderkop - altså hvis man levede i en fiktionel verden.

Læs også

Chokeret mor udbrød: "Åh Gud" og så gled den ud af hendes øje

Tre små brødre var overbeviste om, at de kunne blive til den unge superhelt, hvis de lod sig bide af en edderkop, men desværre var det langt fra det, som der skete.

De tre brødre fra Bolivia på henholdsvis otte, ti og 12 år var ude at holde øje med familiens får, da de fik øje på en sort enke.

Drømmen om at blive til Spider-Man fik de tre brødre til at prikke til den sorte enke og pirre den indtil den ville bide dem. Det skriver LadBible.com.

De tre drenge formåede alle at blive bidt, men i stedet for at få superkræfter, blev de lynhurtigt syge og fik muskelsmerter i hele kroppen.

Medicinen virkede ikke

Der gik ikke længe, før de tre drenge blev fundet af deres mor. Hun hastede dem til hospitalet, hvor de fik noget medicin.

Deres tilstand blev dog ikke forbedret, og de blev derefter overført til en børnehospital i landets hovedstad.

På hospitalet fik de et serum mod edderkoppebid, og det havde heldigvis en god effekt på de tre brødre. De var indlagt i fem dage, før de blev udskrevet fra hospitalet.

Efterfølgende har landets sundhedschef Virgilio Pietro fortalt om hændelsen på et pressemøde, hvor han advarede forældre. 

Den sorte enke er normalt ikke en aggressiv edderkop, men hvis den føler sig truet, vil den angribe.

Læs også

Mand læste ikke menukortet ordentligt: Da han så regningen fik han sig et chok

 

 

Dagens Gossip