Troede at hun var 'speciel', fordi folk blev ved med at smile til hende: Så opdagede hun sin store fejl

Skrevet af Nicolai Busekist

07/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde havde overbevist sig selv om, at hun var 'speciel', fordi folk blev ved med at smile til hende. Men så opdagede hun sin fejl.

Mest læste i dag

Hvis man døjer med tørre læber, er det naturligvis en god idé at gøre noget ved problemet. Hvis man ikke gør det, så ender det blot med at gøre problemet værre.

Derfor besluttede Nikki også at reagere på det, da hun gik rundt i supermarkedet med tørre læber. Her fandt hun en læbepomade, som hun straks brugte på sine læber.

Men hvad Nikki ikke var klar over var, at hun havde købt en læbepomade med en farve, der var en anelse for prangende. Derfor kunne andre folk ikke undgå at kigge på den.

Hun har selv afsløret sin fejltagelse i en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok, skriver The Sun.

"Jeg er i Coles (supermarked, red.) for at lave en returnering. Jeg tager læbepomade på og det føles så fantastisk. Mine læber er ikke sprukne længere. Jeg går rundt i butikken, børn kigger på mig, og jeg smiler og tænker: 'Glædelig jul'," siger hun.

"Jeg betalte for mine ting, og damen så bekymret ud... En flink mand holdt døren for mig. Jeg troede, jeg var speciel. Jeg er speciel, okay!"

Derefter fjerner hun den hånd, som hun har haft for munden. Her kan man tydeligt se, at det ikke er den bedste læbepomade, hun har fået valgt. Desuden har hun også fået brugt nok af den.

"Åh, Gud. Jeg gik rundt i butikken som en klovn," siger Nikki, mens hun kæmper med at holde latteren tilbage.

"Mange gange er den bare let tonet, og du kan ikke se den. Men tilsyneladende er Burt's Bees ikke læbepomade - det er læbestift."

I kommentarsporet på TikTok er der naturligvis mange, der har moret sig over Nikkis fejl.

"Hvis det får dig til at føle dig bedre tilpas, så var min far også et offer for det samme," skrev en person.

"Så snart du sagde Burt's Bees, vidste jeg, at det var den røde! Det gjorde jeg også engang," kommenterede en anden.

Andre forklarede, at de selv har begået fejl med deres makeup, som de ikke har opdaget i tide.

"Jeg blev forstyrret og forlod huset med hun et øje færdiggjort. Smokey eye på den ene side og intet på den anden side," skrev en bruger.

"En gang bar jeg rød læbestift på arbejde og glemte det. Gned mit ansigt på et tidspunkt, mens jeg arbejdede. Gik til et møde. Mine kollegers ansigter," lød det fra en anden.

"Omg. Jeg har også gjort det her på arbejdet, hvor jeg talte med kunder hele dagen," skrev en tredje.