Tv-præst ryster på hovedet af klimahysteri: Jesus kommer snart tilbage

Foto: Shutterstock.com

En norsk præst har fået nok af klimadebatten, og han opfordrer derfor folk til at spise masser af bøffer og flyve alt det, som de har lyst til. Jesus kommer nemlig snart tilbage, så vi har intet at frygte.

Der er slet ingen tvivl om, at de kommende år i den grad vil komme til at handle om klimaet. Uanset hvor man går hen i dag, så støder man på opfordringer om at stoppe med det ene eller andet, da det skulle hjælpe på klimaet.

Forleden skrev vi her på Dagens en artikel om en amerikansk præst, der havde et budskab til den unge 16-årige Greta Thunberg. Han fortalte hende nemlig, at regnbuerne er guds måde at fortælle, at klimaet har det godt, så det behøver hun slet ikke bekymre sig om. 

Nu melder en anden præst sig så på banen. Det er den norske tv-præst, Jan Hanvold, der driver den største kristne tv-kanal i Norge, der hver uge har mere end 100.000 seere.

Læs også

Præst: Regnbuer er guds måde at fortælle, at klimaforandringer er fake

I et opslag på Facebook melder han sig ind i klimadebatten, og han forsikrer de mange bekymrede nordmænd om, at verden ikke kommer til at gå under, for vi får snart fint besøg.

“Biblen siger, at Jesus snart kommer tilbage på jorden og opretter sit 1000-årige fredsrige. Så det er gode nyheder, verden går ikke under. Vær ikke bekymret for klimaet, fortsæt med at spis din bøf med god samvittighed, og flyv som aldrig før. Du skal ikke skamme dig over at flyve,” fortæller tv-præsten Jan Hanvold.

Han er bare en falsk profet

Det er dog ikke alle kristne i Norge, der er enige i den udlægning, som Jan Hanvold kommer med. Biskop Atle Sommerfeldt fra byen Borg kalder nemlig Jan Hanvold for en falsk profet, og han mener, at præsten bidrager til et værre klima.

“Jan Hanvold er en falsk profet, som bidrager til at klimakrisen bliver værre for millioner,” fortæller biskoppen ifølge NRK.no og fortsætter:

“Det er bare narrestreger, det som Hanvold skriver. Opdragelsen vi har fået fra gud er, at vi forvalter den skapelse vi har fået på bedst mulig vis, så vi kan overlade den i bedre stand end vi fik den,” fortæller han 

Hvad er din holdning til klimadebatten? Gør du noget for at bidrag til klimaet, eller mener du, at debatten er for hysterisk?

Læs også

Derfor skal du beholde din mobil længere: Det har enorme konsekvenser

 

 

Dagens Gossip