Ugle sidder fast i mose med fiskesnøre - men se dens reaktion da den bliver reddet

Kristine Bugbee

372 uger siden

|

21/05/2017
Viralt
En ægte hverdagshelt. Foto: Youtube
En ægte hverdagshelt. Foto: Youtube
Da Craig Loving opdagede en ugle i knibe, tog han straks affære. Den rørende redningsaktion er siden blevet set af tusinder.

Dagens topnyheder

Da amerikanske  Craig Loving og hans venner spottede en ugle på en træstub i en mose, var det ikke ved første øjekast til at se, at den var i alvorlige problemer.

Men da de kiggede godt efter, fik de pludselig øje på en fiskesnøre, der var viklet rundt om uglens ene vinge og sad fast i et træ. Den var overladt til skæbnen helt chanceløs.

Craig Loving tøvede ikke med at hjælpe.

Det kunne snildt være gået helt galt for det stakkels væsen, som ikke kunne flyve væk, men Craig Loving var hurtig til at gribe en saks og vade ud i vandet for at redde dyret, mens han venner filmede det hele.

Episoden fandt sted i Texas i USA, og optagelsen blev delt på Youtube tilbage i marts måned.

Med stor forsigtighed nærmer den unge mand sig uglen og formår at komme helt tæt på. Den går ikke på noget tidspunkt i panik. Det virker næsten som om, at den godt forstår, at den er ved at blive hjulpet.

Uglen venter tålmodigt på at blive hjulpet.

Craig Loving klipper snøren over og trækker vingen ud for at befri uglen - og den modarbejder ham ikke. Bagefter sørger han for at hjælpe den ind på land, så han kan tjekke, at fiskesnøren er helt væk. 

Se hele den utrolige redningsaktion i klippet herunder - og lad det samtidig være en påmindelse om ikke at efterlade fiskesnøre og andet skrald i naturen, som dyr kan komme i karambolage med og i værste fald dø af.