Uhyggelig video: Dyrepasser driller løve og får sin finger bidt af

Foto: Shutterstock

En voldsom video er blevet delt på de sociale medier.

De sidste mange år er der heldigvis kommet mere og mere fokus på dyrevelfærd. 

Især dyr i slagteindustriens velbefindende er i fokus hos mange dyreværnsorganisationer, men også tilfangetagne dyr har fået bedre forhold.

Læs også

Storkerekord i Danmark

Det er for eksempel ikke længere muligt at finde vilde dyr som elefanter og løver i cirkusser, men vil man som dansker se et eksotisk dyr, er det stadig muligt i zoologiske haver. 

Sådan er det også i andre lande rundt om i verden, hvor vilde dyr bliver holdt fanget i zoologiske haver. 

I Danmark har dyrene heldigvis meget plads og gode forhold, ligesom dyrepasserne er uddannede og kompetente og derfor ved, at man for eksempel aldrig skal stikke hånden ind til en løve, da sådan et dyr er vildt og farligt, selvom det er i fangeskab. 

Den regel glemte en dyrepasser i en zoologisk have på Jamaica tilsyneladende forleden, og det endte med at koste ham en finger. 

Dyrepasseren ville foran en stor flok besøgende demonstrere, hvor godt han havde styr på løven. 

Han valgte derfor gentagne gange at stikke sin hånd ind gennem tremmerne til løveburet og drille løven, men det kom han hurtigt til at fortryde. 

Løven fik nemlig fat i hans finger, som han i adskillige sekunder desperat forsøger at hive til sig, før den til sidst bliver bidt over og ender i løvens mund.

Hele optrinnet blev filmet og er siden blevet delt på de sociale medier. Videoen kan ses herunder, men Dagens advarer om, at videoen kan virke voldsom for nogle.

Videoen er blandt andet blevet delt på YouTube, hvor én har skrevet følgende i kommentarfeltet: "Vi har et ordsprog, som lyder: 'Hvis man prikker til en tiger, må man være forberedt på at miste en finger.' Det gælder vidst også for løver."

Læs også

Dua Lipa smider tøjet: Letpåklædte billeder gør millioner af fans vilde

 

 

Dagens Gossip