Større genåbning? Mette Frederiksen indkalder mandag

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen har i en pressemeddelelse indkaldt formændene fra de andre partier i folketinget, til en snak om yderligere genåbning.

På mandag åbner en stor del af detailhandlen i Danmark som det første i genåbningen af Danmark.

Det kan dog være, at der er mere på tegnebrættet, for statsminister Mette Frederiksen har allerede nu valgt at indkalde formændene for partierne i folketinget til en snak om yderligere genåbning af Danmark.

Læs også

Kropsdel fra savnet millionær fundet

Dette møder finder sted mandag. Det oplyser Mette Frederiksen og statsministeriet i en pressemeddelelse.

Statsminister Mette Frederiksen har inviteret partilederne til bilaterale drøftelser om den videre genåbning af samfundet, udrulningen af vacciner og den langsigtede strategi for håndteringen af pandemien.

”Takket være danskernes indsats, der igen har banket smitten ned, er vi nu et sted i epidemien, hvor vi er i gang med en gradvis og også tiltrængt udfasning af restriktionerne, der fortsætter mandag.

“Vi har også brug for en samlet genåbningsplan, hvor vi i takt med en øget brug af test, og at stadig flere bliver vaccinerede, kan udfase flere af restriktionerne – selvfølgelig med det mål, at Danmark er fuldt og helt åbent så hurtigt, som det er sundhedsmæssigt forsvarligt.”

“Jeg glæder mig til at høre partiernes bud på, hvordan vi bedst griber det arbejde an.” lyder det slutteligt fra statsministeren.

Det tyder altså på, at statsministeren sammen med de andre partier, vil lægge en plan for, hvornår de resterende restriktioner kan blive lempet.

Læs også

Nabo fandt billeder af forældre online: Nu er børnene bortvist fra skolen

 

 

Dagens Gossip