Uhyggeligt tilbud: Få 2.000 kroner for at ligge i en kiste i 30 timer

Foto: Shutterstock

Står du og mangler lidt lommepenge, og har du ikke noget imod små rum, så er her det helt rigtige job til dig.

Halloween er lige om hjørnet, og i den amerikanske forlystelsespark, Six Flags St. Louis, har man valgt at markere den uhyggelige højtid med en skræmmende konkurrence.

Parken i byen Eureka i staten Missouri ønsker nemlig at få den indre vampyr frem i deres gæster i forbindelse med Halloween, og derfor har man udstedt en konkurrence, hvor gæster udfordres til at tilbringe intet mindre end 30 timer i en rigtig kiste. Det skriver Metro.

Den ubehagelige udfordring, der bestemt ikke er for folk med antydningen af klaustrofobi, finder sted fra klokken 01.00 om natten 13. oktober og frem til klokken 07.00 om morgenen 14. oktober.

Læs også

Nygift par vender lykkelige hjem fra bryllupsrejse: Da de ser deres hus, får de et chok

Lykkes det én af gennemføre over et døgn i Draculas seng, bliver man til gengæld belønnet med en præmie på 300 dollar, hvilket svarer til knap 2000 kroner (1.924 kroner, red.).

Derudover bliver man også udstyret med to guld-sæsonkort til hele 2019 samt andre mindre præmier inklusiv - og hold nu fast - den kiste, man har tilbragt 30 timer i.

Imens man ligger i kisten, vil man få gratis mad, drikke og snacks serveret - sålænge man blot indtager det i kisten. Hver deltager får også tildelt én seks minutters toiletpause per time, ligesom parkens ansatte vil tjekke til dig fra tid til anden.

Læs også

Lisa gjorde vildt fund: Har spottet Loch Ness-uhyret via Google Earth

Sidst men ikke mindst vil det også være muligt at oplade sin mobil undervejs. Vigtigt!

Enste krav til deltagerne er, at de skal være fyldt 18 år, være i stand til at ligge i kisten og at man ikke må have dårligt helbred.

Så hvis du har Netflix eller andre streamingtjenester på din telefon og en serie på adskillige sæsoner, som du mangler at se, så lyder 30 timer i en kiste - med gratis mad og drikke - måske ikke som nogen dårlig idé?

 

Dagens Gossip